You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for 19+

Oversigt
Projektoversigt

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Cambodja

Forår
  • Søndag 04. marts 2018 - Lørdag 17. marts 2018
  • Søndag 29. april 2018 - Lørdag 12. maj 2018
Sommer
2 uger
  • Søndag 10. juni 2018 - Lørdag 23. juni 2018

  • Placering: Phnom Penh
  • Indkvartering: Gæstehus/hotel

Bliv klogere på den cambodjanske kultur og samfund i løbet af et to ugers ophold. Gennem det frivillige arbejde med børnene fra de mange børnehaver i Phnom Penh kan du bidrage til en varig positiv indflydelse i lokalsamfundet. 

Du vil få mulighed for at bidrage til en stimulerende hverdag og støtte børn i den tidlige udviklingsfase. Du vil få til opgave at undervise børnene i basale færdigheder og introducere dem for spændende interaktive spil.

Frivillig giver materialer til skolebørn i Cambodja

Du er desuden meget velkommen til at bruge din egen erfaring og egne idéer i undervisningen f.eks. inden for idræt, billedkunst og musik, og derigennem gøre børnenes hverdag varieret og spændende. Dit arbejde vil sprede sig til lokalsamfundet gennem eksempelvis temadage med kulturelt fokus eller gennem projekter hvor du dekorerer eller maler sammen med lokale børn og voksne.

Du vil blive indlogeret sammen med andre frivillige i hovedstaden, Phnom Penh, som er det ideelle sted at udforske sammen med en gruppe. For at få den fuldendte oplevelse af Cambodja, har vi udvalgt de mest spektakulære steder at besøge, bl.a. de lokale markeder, nationalmuseet og det berømte Angkor Wat Tempel i Siem Reap.

Hvad er Gruppeprojekter for 19+ år?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲