You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Byggeprojekt i Sydafrika

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Town
  • Rolle: At bygge forsamlingshuse og hjælpe til på lokalsamfundsprojekter
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

I Sydafrika foregår vores byggeprojekt i Village Heights i Lavender Hill. Her vil du som frivillig slutte dig til et hold af frivillige fra Projects Abroad og lokale medarbejdere. Lige nu arbejder vi på at etablere et multihus med egne køkken- og toiletfaciliteter.

Tidligere har frivillige været med til at bygge en børnehave, offentlige toiletter, en lukket og sikker legeplads, en sikkerhedsvæg, en gårdhave og en udvidelse af en fælleshave.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Byggeprojektet har meget basale ressourcer til rådighed, og du skal være klar til at få jord under neglene, ømme muskler og sved på panden. Til gengæld er arbejdet meget belønnende idet du kan se at dit arbejde gavner indbyggerne i lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Frivillige arbejder under kyndig vejledning af en lokal byggeleder, og du kan forvente at hjælpe til med alle aspFrivillig murer ydrevæg opekter af byggeriet, lige fra udgravning af fundamenter til opsætning af gipsvægge til malerarbejde.

Bygninger konstrueres ved hjælp af en teknik, hvor sække fyldes med sand og bruges som byggemateriale. På denne måde er det muligt både at rejse bygninger af bedre kvalitet og samtidig benytte økologiske materialer.

Teknikkerne er simple at lære og er ideelle for samfund med få ressourcer idet der ikke kræves elektricitet og kun minimale mængder af vand og cement er nødvendigt.

Arbejdet foregår typisk om morgenen og igen hen på eftermiddagen, hvor den værste varme er væk. Om eftermiddagen kan du også vælge at hjælpe til med at arrangere aktiviteter for de lokale børn i området.

Et par gange om ugen kan du arbejde sammen med de andre frivillige på ernæringsprojektet.

Du behøver ikke at have erfaring med byggeri i forvejen, men du bør være indstillet på fysisk arbejde under forskellige vejrforhold.

Skulle vejret være helt håbløst og vi er nødt til at aflyse dagens arbejde, arrangerer vi i stedet en anden relevant aktivitet såsom et besøg på en tømmerfabrik eller en rundtur til arkitektoniske seværdigheder.

Byggeprojektet er ofte lukket i skolernes ferie, og det er typisk fra midten af december til midten af januar, hvor byggepladsen er lukket.

South Africa Building Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲