You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Byggeprojekt i Senegal

Oversigt

Frivillige renoverer skoler og hjem

Senegal er et udviklingsland i det vestlige Afrika, og landet har et massivt behov for både at modernisere infrastrukturen og etablere bedre levevilkår i mange områder. Mange senegalesere lever under meget fattige kår og uden selv de mest basale hygiejne- og sanitetsforhold.

På byggeprojektet i St Louis i Senegal kan du derfor være med til at forbedre levestandarden i lokale samfund, og resultaterne af dit arbejde vil bestå længe efter, at du er rejst hjem igen.

Vores byggeprojekter er velegnede for frivillige, som ikke er bange for at tage fat, og som gerne vil se synlige resultater af deres arbejde. Projekterne er derfor velegnede for alle frivillige uanset uddannelse og baggrund. Du skal dog være i fornuftig fysisk form og forberedt på at arbejde under skiftende vejrforhold.

Din rolle som frivillig

Frivillige hjælper til med at bygge og renovere skoler og hjem i fattige lokalsamfund. Det giver lokale indbyggere et nyt og væsentligt bedre hjem, ligesom at skolebørnene får bedre undervisningsfaciliteter.

Det er hovedsageligt lokale gadebørn, også kendt som talibés, fattige familier, enlige mødre, enker, og skolebørn som får gavn af dette projekt.

En børnehave i et fattigt kvarter skulle friskes op. Arbejdet bestod primært i at lukke huller i vægge med cement og spartel, hvorefter vi malede. De første to uger arbejdede vi om eftermiddagen, hvor vi stort set nåede at færdiggøre et helt klasseværelse hver dag.
Mathias, frivillig

Frivillige arbejder sammen med en lokal byggeleder, og du kan forvente at hjælpe til med følgende opgaver:

  • Malerarbejde,
  • Indretning,
  • Renovering af herberg, klasselokaler, tage og mure.

Teknikken er simpel og passende for områder med begrænsede midler. For eksempel er elektricitet ikke en nødvendighed, og der kræves kun små mængder vand og cement.

Frivillige arbejder mandag til fredag. Arbedjsdagen starter kl 9, og kl. 12 er der frokostpause indtil arbejdet genoptages kl. 15.30-18.30. Det er varmt i Senegal, så frivillige arbejder ikke i den værste middagshede.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲