You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på byggeprojekt i Nepal

Oversigt
Projektoversigt

Børn bliver undervist i telt i Nepal efter jordskælvet

Mange lokalsamfund i Nepal kæmper stadig med at komme ovenpå efter det voldsomme jordskælv i april 2015. Vi startede i juni 2015 et genopbygningsprojekt i Kathmandu-dalen med fokus på at genopbygge og restaurere skoler, så de lokale børn igen kan få undervisning.

Indtil videre har vi genopbygget mere end 6 skoler, men der er stadig meget arbejde at gå i gang med. Over 50.000 klasseværelser blev beskadiget eller ødelagt under jordskælvet og de mange efterskælv. Nogler skoler er så ødelagte, at vi i stedet for at reparere går i gang med at bygge nye.

Vi samarbejder med Nepal Youth Foundation UK, som er en international NGO med mere end 25 års erfaring, og som har fokus på at forbedre vilkårene for børn i Nepal. Igennem dette samarbejde har vi været med til at reparere eller genopbygge offentlige skoler, som de nepalesiske myndigheder ikke selv har haft råd til at genopbygge endnu.

Din rolle som frivillig

Arbejdsopgaverne er lavpraktiske, og alle frivillige er velkomne. Som frivillig kommer du blandt andet til at arbejde med:

  • rydning af byggepladser,
  • udgravning af fundamenter,
  • arbejde med cement og mursten,
  • byggeri,
  • maling,

Du kommer til at bo sammen med andre frivillige, og der vil være lokalt ansatte fra Projects Abroad til at rådgive dig uden hele opholdet. 

Genopbygningsprojektet foregår i landområderne og i udkanten af byerne i Kathmandu-dalen. Vi forventer at udvide projektet efterhånden som arbejdet skrider frem.

Månedsrapport Årsrapport
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲