You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Byggeprojekt i Jamaica

Oversigt
  • Placering: Manchester
  • Rolle: At hjælpe med at bygge toiletter på skoler og nye hjem til fattige familier
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige på byggeprojekt i Jamaica

Byggeprojektet foregår i og omkring Manchester. Sammen med det lokale undervisningsministerium vil Projects Abroad arbejde på at mindske antallet af de såkaldte ”pit toilets” som i Danmark svarer til et das – altså en tønde i jorden.

Disse toiletter er både uhygiejniske og usikre for skolebørnene at benytte. Ifølge en rapport fra undervisningsministeriet er der et akut behov for at forbedre faciliteterne. De nuværende toiletter udgør både en sundhedsrisiko idet børnene får udslæt, infektioner og sygdomme af at benytte dem.

Der er 40 skoler i regionen som har behov for nye latriner, så det er et samarbejde som vil gavne hundredvis af skoleelever.

Målet er at bygge nye toiletfaciliteter som ikke udgør en risiko for skolebørnenes sikkerhed og hygiejne. Nogle skoler har ikke rindende vand, og på flere af de skoler hvor der faktisk er vand, er faciliteterne enten meget gamle eller har et akut behov for reparation.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Din rolle på projektet

Frivillig på byggeprojektet i Jamaica

Frivillige på byggeprojektet arbejder sammen med en erfaren byggeleder, og I arbejder sammen om at udgrave fundamenter,

  • blande mørtel,
  • grave grøfter,
  • lægge blokke,
  • flytte materialer såsom sand, cement, vand og sten.

Hvert kvartal arrangerer vi en outreach, hvor frivillige tager ud i lokalsamfundet for at renovere et hus i et fattigt område. Huset kan være svært skadet af brand, oversvømmelse, orkan eller beboet af indbyggere som ikke har råd til en istandsættelse.

Samarbejdet med uddannelsesministeriet vil føre til at vi hæver levestandarden for de mennesker som har allermest brug for det.

Som ulandsfrivillig på dette projekt behøver du ingen ingeniøruddannelse eller håndværksmæssig baggrund, men hvis du har nogle af disse kvalifikationer hilses de bestemt velkommen.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Dette kræver, at en kopi af pas, eksamensbevis og CV er signeret af en notar i Danmark for at kunne blive godkendt af de jamaicanske myndigheder. Vi hjælper dig selvfølgelig med denne proces. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲