You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Byggeprojekt i Ghana

Oversigt
  • Placering: Akuapem Hills
  • Rolle: At renovere og konstruere nye bygninger i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Du har mulighed for at se fysiske resultater af dit frivillige arbejde, når du arbejder på et byggeprojekt i Ghana. Vores projekter foregår i mindre lokalsamfund i Akuapem Hills.

Mange af områdernes beboere lever i huse af meget ringe stand, og disse projekter hjælper dem til at flytte ind i nye hjem af bedre kvalitet. Du vil således blive en vigtig del af et lokalsamfunds udvikling, og du vil få et unikt indblik i et ghanesisk lokalsamfund.

I Ghana taler indbyggerne engelsk og det lokale sprog, twi. Du kan forbedre dine sprogkundskaber og derved få et større personligt udbytte af dit frivillige arbejde ved at supplere dit arbejde med et sprogkursus.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Din rolle på projektet

Frivillige på byggeprojekt i et lokalsamfund i Ghana

På byggeprojektet hjælper du med at bygge simple huse til familier samt klasseværelser til de lokale skoler. Arbejdet involverer også renovering af nuværende bygninger. Du er med fra starten hvor et fundament støbes til den færdige bygning står klar og de glade elever kan flytte ind.

Husene og skolerne bygges ved hjælp af en presse som blander mudder og vand, og blandingen tørrer derefter i solen. Som frivillig vil du hjælpe til med denne proces samt med at bygge murene og male de færdige bygninger og huse. Det tager typisk en måneds tid at konstruere en bygning.

Du kan også blive involveret i at designe områdets landskaber samt at male lokale skoler og renovere klasselokaler.

Arbejdet finder sted tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen for at undgå den hede middagssol så du vil have rigeligt med tid til at involvere dig i det øvrige lokale liv.

Puhh... Spørg bare, hvis du har brug for at låne ømme muskler, svedperler eller solskoldninger... Men det var det hele værd. For når du deltager i byggeprojektet, så omgiver du dig med de mennesker, som senere skal benytte bygningerne. Og hold nu op, hvor er de bare taknemmelige. Og de glæder sig.
Katrine, frivillig
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲