You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Byggeprojekter

Frivillige på byggeprojekter

Går du rundt med en lyst til skabe noget og kan du lide fysisk arbejde, så er vores byggeprojekter sikkert noget for dig. Uanset om du er i gang med et sabbatår, orlov fra jobbet eller bare har lyst til at være med til at bygge noget har du som frivillig på byggeprojektet mulighed for at være med til at hjælpe lokalsamfund med at bygge nye hjem til hjemløse, og renovere børnehaver, skoler, og biblioteker.

Klik her for at vælge destination

Som frivillig på byggeprojektet arbejder du sammen med lokale håndværkere og hjælper dem med alle aspekter af bygge- og konstruktionsarbejdet. Bygningerne skabes ved brug af traditionelle metoder og lokale materialer. Teknikken er simpel og passende for områder med begrænsede midler. For eksempel er elektricitet ikke en nødvendighed, og der kræves kun små mængder vand og cement.

Arbejdet for vores frivillige varierer men det kan for eksempel være at udgrave fundamenter, blande cement, bygge mure og konstruere tag. Arbejdstiden er tidligt om morgenen og sidst på eftermiddagen, så der vil være rigeligt med tid til at udforske lokalområdet. Hver byggeplads har en erfaren byggeleder, som hjælper de frivillige med arbejdet.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Er du uddannet håndværker eller har erfaring med bygning og konstruktion vil din viden være værdifuld og du kan derfor arbejde på mere specifikke opgaver.

Vi anbefaler at vores frivillige på byggeprojektet er indstillet på fysisk arbejde og interesserede i udendørs arbejde under forskellige vejrforhold. Ved at bo hos og arbejde sammen med lokale indbyggere får du et unikt indblik i den lokale kultur samtidigt med at du kan se, at din indsats fører til synlige resultater.

Byggeri i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲