You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Business i Sri Lanka

Oversigt
  • Placering: Colombo
  • Rolle: At arbejde som praktikant for en virksomhed i en udviklingsøkonomi
  • Forretningsområder: Marketing, HR, PR, revision og finans
  • Krav: Du skal være mindst 18 år og tale godt engelsk
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 12 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på business-projekt i Sri Lanka

Du kan arbejde som praktikant på et businessprojekt i Sri Lankas hovedstad, Colombo, hvor vi samarbejder med en række virksomheder fra forskellige brancher.

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Du skal kunne arbejde i 12 uger for at deltage på dette projekt. Det giver dig en godt indblik i erhvervslivet i Sri Lanka.

Din rolle som praktikant

Dine arbejdsopgaver afhænger af din baggrund og erfaring, og du vil generelt arbejde som praktikant snarere end som frivillig. Et businessprojekt er i høj grad et læringsprojekt, hvor du får et unikt indblik i hverdagen i en virksomhed i et udviklingsland.

Som praktikant på et businessprojekt er du et effektivt og konstruktivt bidrag imens du arbejder med en række forskellige opgaver. Du kan typisk forvente at deltage i afdelingsmøder, kundekontakt, støtte forretningsudviklere, research af potentielle markeder og segmenter, udarbejdelse af porteføljer og lignende.

Vi forventer, at du er punktlig, professionel og parat til at yde en indsats. Du kan forvente en arbejdsuge på 25-40 timer, som løber fra mandag til fredag.

Støtte fra start til slut

Vi sørger selvfølgelig for at du har en koordinator fra Projects Abroad, som hjælper dig i gang med arbejdet. På den første arbejdsdag vil du møde din vejleder fra selve projektet, som vil være din faste kontakt på projektet.

Sri Lanka er særdeles anderledes end Danmark, så glæd dig til at blive udfordret på både det faglige og personlige plan. Vær nysgerrig, tålmodig og åbensindet i dine nye omgivelser.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲