You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Business i Kina

Oversigt
  • Placering: Shanghai og Chengdu
  • Rolle: At arbejde for en lokal virksomhed i en hastigt udviklende økonomi
  • Forretningsområder: Finans, marketing, IT, regnskab, PR, ejendomshandel, arkitektur, indretningsdesign, HR, konsulentvirksomhed, handel, mode, kunst og sport
  • Krav: Du skal være mindst 18 år
  • Indkvartering: Delelejlighed
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

På et praktikophold i Kina får du en unik indsigt i hvordan fusionen mellem vestlig kapitalisme og østlig kommunisme fungerer i praksis. Vi har businessprojekter i Shanghai og Chengdu, som begge er millionbyer med en økonomi i rivende udvikling.

Kina er en af verdens hurtigst voksende økonomier og ser en stadigt større tiltrækning af udenlandske investorer. Den økonomiske sektor spænder bredt hen over en masse forskellige brancher. Kina er en storspiller på den international handelsscene, og på et businessprojekt i Kina får du lov til at opleve udviklingen på nærmeste hold.

Alle frivillige kan deltage på et businessprojekt i Kina. Du skal blot være fyldt 18 år og selvfølgelig have en markant interesse for faget. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, mandarin, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for kulturen.

Arbejd med international business i Shanghai eller Chengdu

Din rolle som praktikant

Møde på et business-projekt i Kina

Du vil arbejde som praktikant snarere end frivillig. Et businessprojekt er i høj grad et læringsprojekt, hvor du har en unik mulighed for at arbejde i en virksomhed i en fremmed kultur.

Dine arbejdsopgaver afhænger af din baggrund og erfaring, men uanset hvor du arbejder, forventer vi en professionel attitude fra dig. Du møder op til tiden og passer dit arbejde. Du skal regne med en arbejdsuge på omkring 35 timer fra mandag til fredag.

Du kan typisk forvente at deltage i afdelingsmøder, kundekontakt, støtte forretningsudviklere, research af potentielle markeder og segmenter, udarbejdelse af porteføljer og lignende.

Dine lokale kollegaer vil tage godt imod dig, og det er f.eks. meget almindeligt at I spiser frokost sammen ude i byen. Her har du en god mulighed for at lære mere om dine lokale kollegaer og kulturen ligesom at de helt sikkert vil være interesserede i at lære mere om dig.

Mit arbejde har hovedsagligt omhandlet marketing. Jeg har haft ansvaret for vores nye hjemmeside, jeg har hjulpet med danske oversættelser og kontakter, og jeg har udvidet vores virksomhedsprofil på sociale medier.
Claes, frivillig

Støtte fra start til slut

Vi sørger selvfølgelig for at du har en koordinator fra Projects Abroad, som hjælper dig i gang med arbejdet. På den første arbejdsdag vil du møde din vejleder fra selve projektet, som vil være din faste kontakt på projektet.

Kina er et markant anderledes land end Danmark, så vi opfordrer alle praktikanter til at være åbensindede, nysgerrige og ikke mindst tålmodige. Stil gerne masser af spørgsmål til din vejleder på projektet og til din koordinator fra Projects Abroad.

Glæd dig til at blive udfordret og til at lære en masse!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲