You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Business

smuk udsigt over Shanghai

Vores businessprojekter har til formål at give dig praktisk arbejdserfaring og forbedre dit CV. Projekterne er til dig, der gerne vil arbejde i et udenlandsk firma og derved få erhvervserfaring inden for dit nuværende, eller måske et nyt, område af forretningslivet.

Klik her for at vælge destination

Hvert businessprojekt er designet til den enkelte frivillige. Kvalifikationer, erhvervserfaring, og personlige præferencer er essentielle i tilrettelæggelsen af dit projekt. Vi beder dig derfor om at vedlægge dit CV, såvel som en beskrivelse af det projekt, du ønsker at deltage i, når du ansøger om et businessprojekt hos os.

I forlængelse af dette, gør landenes position i verdens globale økonomi dem spændende at udforske. De tilbyder et udfordrerne virksomhedsmiljø, der gør det interessatnt at udforske som praktikant.

Herudover tilbyder vi projekter indenfor Mikrofinans,hvor Projects Abroad tilbyder lån og støtte til at starte deres egen virksomhed. Du kan også læse mere om vores Internationale Udviklingsprojekt, hvor vi samarbejder med NGO’er og velgørende organisationer.

Hvad kan du forvente?

På same måde some vores andre projekter, giver vores business project dig muligheden for at få en unik indsigt i en anderledes kultur: Shanghai i Kina, Ulaanbaatar i Mongolia og Heredia i Costa Rica.

Dansk frivillig på businessprojekt i Kina

Et praktikophold indenfor forretningsverdenen giver dig muligheden for at opleve en anderledes levemåde og kultur i et fremmed land på helt tæt hold. Frivillige praktikanter på vores projekter arbejder normalt inden for de normale kontortider. På alle vores businessprojekter skal du forberede dig på udfordringer. Du vil blive involveret i de daglige opgaver på kontoret - fra at kontakte klienter, arbejde på supportteams for andre firmaer til at udarbejde research for aktuelle eller fremtidige projekter, gå til møder og udarbejde resumeer derfra.

Når du ankommer til dit firma på den første dag, vil du møde din vejleder som vil følge og hjælpe dig gennem hele dit ophold, og vores lokale Projects Abroad-personale er naturligvis også altid ved hånden, hvis du skulle få brug for dem.

Dine arbejdskollegaer har ofte et godt engelskniveau, men er altid ivrige efter at lære mere! Og udnyt endelig at du har let adgang og tilgang til den nye kultur - spis frokost med dine kollegaer og brug tid sammen med dem i din fritid. Herigennem vil du lære meget om deres land, livssyn og levemåde.

Ligegyldigt hvor du arbejder vil du blive stærkt værdsat og budt varmt velkommen, specielt hvis du er åben og ivrig efter at lære. Vores businessprojekter vil give dig et enestående indblik i forretningsverdenen for ikke at tale om det pågældende udviklingslands økonomi, kultur og befolkning.

Business i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲