You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Arkæologi

Frivillige på arkæologiprojektet I Peru

Få en snert af historiens vingesus og udlev din indre Indiana Jones på et projekt inden for arkæologi. På disse projekter arbejder vi med at udgrave, restaurere og bevare historiske konstruktioner og fortidsfund i Peru og Rumænien.

Klik her for at vælge destination

Arkæologi er en videnskab der hovedsageligt bliver udført i felten - en betydelig del af studierne og selve jobbet foregår ved udgravninger, på laboratorier og på museer. Dit arbejde som frivillig inden for arkæologi vil være fordelt mellem udgravning af ruiner, analyser af fund, museumspræsentationer og arbejde i lokalsamfundet.

Udforsk arkæologiens univers

Vores arkæologiprojekter giver dig mulighed for at lære om for længst uddøde civilisationer. For eksempel kan du i Rumænien være med til at rekonstruere de mange aspekter af middelalderbefolkningens hverdagsliv gennem spor, undersøgelser og praktisk research. Du vil arbejde sammen med de bedste specialister i perioderne fra neolitisk tid til middelalderen og derved lære af deres ekspertise og erfaringer.

Derudover vil du forske i området omkring Transsylvanien, hvor ruiner i Carpathian-bjergene og på sletterne nedenfor allerede har ført til bemærkelsesværdig information omkring tiden, hvor den berygtede Vlad-the-Impaler levede; manden, som formentlig inspirerede Dracula-legenden.

Frivillige på arkæologiprojektet I Rumænien

Du kan også arbejde på vores Inkaprojekt i Peru, hvor du med kombinationen af fysisk og minutiøst, stillesiddende arbejde hjælper med at frembringe mere information og viden om den fascinerende inka-civilisation.

De frivilliges engagement er essentielt og uundværligt på disse projekter. Ressourcerne i et udviklingsland er meget begrænsede, så energiske og motiverede volontører bliver derfor altid budt velkommen med glæde.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Arkæologiprojekter i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲