You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projects Abroad Rejseblog

Bolivia på juleaften langt hjemmefra
Bolivia på juleaften langt hjemmefra

Bolivia er et komplekst land fuld af farver og modsætninger. Et land som til trods for sin nu ikkeeksisterende kystlinje insisterer på at holde marinen i hævd og fejre marinesoldaterne årligt. Et land hvis befolkning er vilde med fastfood på trods af regeringens beslutning om at forbyde amerikanske fastfoodkæder. Et land som til trods for tydelige problematikker med fattigdom, danser og synger og fremviser en fantastisk gæstfrihed. Og der er altid en folkefest et sted i Bolivia.

22. december 2014
FOTOESSAY: Afrikas børn
FOTOESSAY: Afrikas børn

Jeg har længe været meget begejstret og imponeret over Emil Kudahl Christensen og hans evner med et kamera. Han er særligt god til portrætter og han har taget nogle fantastiske billeder af børn på sine rejser til Tanzania og Kenya. Derfor spurgte jeg ham, om han ikke ville samle nogle af sine favorit-fotos og forklare os lidt om hvert billede. Det ville han heldigvis.

09. december 2014
Mexico: Mayaruiner, magisk natur og masser af mad
Mexico: Mayaruiner, magisk natur og masser af mad

Min veninde og jeg havde længe snakket om at se Latinamerika, efter at have rejst en del i både Asien og Afrika. Da ingen af os kunne tale spansk, besluttede vi os for Mexico, nærmere sagt den østlige del af Mexico, hvor chancen for kunne snakke engelsk med de lokale, måske var størst. Et af mine største ønsker var blandt andet, at snorkle og dykke ved verdens andenstørste koralrev ved Yucatan-halvøen.

01. december 2014
Tag med Mads tilbage til Etiopien
Tag med Mads tilbage til Etiopien

Gæsteblogger Mads Oddershede fik et indgående kendskab til Etiopien og det østafrikanske lands fascinerende kultur. Læs om hans anbefalinger, gode råd og "must-see"-oplevelser i og uden for hovedstaden Addis Ababa.

18. november 2014
Hoi An er en magisk by, der har det hele
Hoi An er en magisk by, der har det hele

Da jeg sidste år planlagde en rejse til Sydøstasien, var der særligt én destination, der tryllebandt mig. De billeder jeg så, den tekst jeg læste og de anbefalinger jeg fik, gjorde at jeg havde afsindigt høje forventninger til den lille, vietnamesiske fiskerby, Hoi An.

17. oktober 2014
Argentina – Tango, åbne vidder på Rute 40 og livsnyderi
Argentina – Tango, åbne vidder på Rute 40 og livsnyderi

45 dage i Argentina – intet mindre kunne gøre det. Det var afslutningen på min ét år lange rejse i Latinamerika, hvor jeg langsomt havde bevæget mig fra Mexico og helt ned til verdens ende på Sydamerikas sydligste punkt. Det var ikke mit første besøg i Argentina, så jeg var spændt på et gensyn.

15. september 2014
Film, der inspirerer os til at rejse
Film, der inspirerer os til at rejse

Jeg har set virkelig mange film gennem tiden, der har givet et tiltrængt frikvarter fra hverdagen og inspireret mig til at planlægge og drømme om nye rejser. Dem tænkte jeg, at jeg ville dele med jer. Jeg synes dog, det ville være endnu sjovere at spørge mine kollegaer rundt om i verden, hvilken film der inspirerer dem til at tage ud i verden. Her er deres anbefalinger!

20. august 2014
FOTOESSAY: Henrik i Peru og Bolivia
FOTOESSAY: Henrik i Peru og Bolivia

Jeg fik tilsendt nogle fantastiske billeder, som Henrik Søgaard-Nielsen tog på sin rejse til Peru og Bolivia. Han er genial med et kamera og fortæller flotte historier med det. Jeg bad ham dog også fortælle lidt om hvert enkelt billede, så vi sammen kan rejse med ham tilbage til Sydamerika. Her er, hvad han havde at berette med ord og i billeder.

05. august 2014
En mørk rejse gennem moderne verdenshistorie
En mørk rejse gennem moderne verdenshistorie

Der findes utallige eksempler på tidligere tragedier og store historiske begivenheder, der er blevet til populære turistattraktioner. Jeg vil løbende her på bloggen fremhæve de oplevelser inden for denne kategori, der har gjort størst indtryk på mig. Dette indlæg handler om mine oplevelser med Cambodjas mørkeste attraktioner.

01. august 2014
Derfor bør Filippinerne inkluderes i din rejse til Asien
Derfor bør Filippinerne inkluderes i din rejse til Asien

De fleste af os kender den populære backpacker-rute gennem Sydøstasien, der oftest starter og slutter i Bangkok.
Men få timer med lavprisfly fra blandt andet Thailands hovedstad, ligger et lidt overset land, der i mine øjne på alle måder og udelukkende positivt, skiller sig ud. Filippinerne. Det er et fantastisk land og et perfekt alternativ eller forlængelse til den klassiske rundrejse i Sydøstasien. Læs her, hvorfor der er så skønt.

23. juli 2014
Top 5 vildeste dyreoplevelser
Top 5 vildeste dyreoplevelser

Elsker du dyr? Her snakker vi altså ikke bare mormors kat og kusines marsvin. Men elsker du de store, vilde og svært tilgængelige dyr? Og har du lyst til at komme helt tæt på dem? Så læs med her, hvor jeg giver mit bud på de fem mest naturlige, mest fotogene, mest forrygende og mest hårrejsende møder med vilde dyr i deres naturlige omgivelser, du som rejsende kan opleve.

22. juli 2014

« Tilbage til bloggen

Søg i bloggen efter kategori

Søg i bloggen

Følg os

Abonnér via RSS

Projects Abroad Blog Feed
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Søg i bloggen

Abonnér via RSS

Projects Abroad Blog Feed

Søg i bloggen efter kategori

Tilbage til toppen ▲