You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Thailand

Oversigt

Ungdomsprojekter med Naturbevaring & Lokalsamfund i Thailand

Sommer
2 uger
  • Søndag 09. juli 2017 - Lørdag 22. juli 2017
  • Søndag 30. juli 2017 - Lørdag 12. august 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 29. juli 2018 - Lørdag 11. august 2018

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Frivillige dykker i Thailand

Vil du gerne bruge din ferie på at lære mere om naturbevaring i et af verdens smukkeste økosystemer? Så er vores ungdomsprojekt inden for Naturbevaring & Lokalsamfund i Thailand oplagt.

Du vil bo og arbejde sammen med en grupper af jævnaldrende frivillige fra hele verden, og sammen vil I få PADI Open Water dykkercertifikat i starten af jeres projekt. Derefter er I klar til at udforske verdenen under havoverfladen.

Med støtte og hjælp fra kyndigt og professionelt personale laver I forskellige undersøgelser under vand, og glæd dig til at se tropiske fisk, skildpadder, søpindsvin og smukke koraller.

På land vil du hjælpe med forskellige aktiviteter i lokalsamfundet. Tidligere frivillige har bygget en legeplads ved en lokal børnehave og en akvakulturdam i en lokal park. Afhængigt af vejret kan du også hjælpe til med at rydde op på stranden plantning af mangrover i området.

Du bor sammen med de andre frivillige på projektet i et fælleshus. Der er altid lokalt personale omkring jer, så I er i trygge hænder. Vores lokale personale arrangerer sociale aktiviteter i fritiden og i weekenden, så glæd dig til at besøge lokale markeder, få en autentisk thaimassage, eller sejl ud på en skøn kajaktur.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲