You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Madagaskar

Oversigt

Ungdomsprojekt med Naturbevaring & Lokalsamfund

Sommer
4 uger
  • Søndag 09. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017

Sommer
4 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

  • Lokation: Andasibe
  • Projekt: Naturbevaring og Lokalsamfund
  • Projektlængde: 4 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Grupperejse for unge til Madagaskar

Madagaskar er kendt for sin utrolige og unikke natur og dyreliv – specielt sin tropiske regnskov, som er hjemsted for den højeste procentdel af endemiske arter på hele jorden. Vores ungdomsprojekt inden for Naturbevaring og Lokalsamfund er en oplagt mulighed for at kombinere miljømæssige aktiviteter med hands-on arbejde som vil være til gavn for lokalbefolkningen.

Dine dage vil være fordelt mellem aktiviteter inden for henholdsvis Naturbevaring og Lokalsamfund. Den del af arbejdet, der er relateret til naturbevaring finder sted i en lokal nationalpark hvor vores Natur & Miljøprojekt også er baseret. Dit arbejde vil understøtte tiltag der styrker biodiversiteten og gøre det muligt at arbejde videre med de undersøgelser der foregår i forhold til områdets miljøpåvirkninger.

Aktiviteter består i at hjælpe til på en lille planteskole hvor der dyrkes truede plantearter, bortrydning af invasive plantearter, optællinger af fugle, padder, krybdyr og lemurer; vedligeholdelse af parkveje og udarbejdelse af materialer til miljøkampagner. Du vil også komme til at deltage i konservator workshops sammen med en lokal guide.

Den del af arbejdet, der foregår i lokalsamfundet vil foregå i Andasibe, og kan f.eks. bestå af maling af vægge på lokale bygninger og informative malerier på skoler, bygge en legeplads eller anlægge en køkkenhave.

Frivillige vil blive indlogeret hos lokale værtsfamilier, hvilket er en ideel måde til at få et dybere indblik i lokalkulturen. Projects Abroad arrangerer forskellige sociale og kulturelle aktiviteter, du har mulighed for at deltage i, når du har fri. Det kan bl.a. være spilaftener, et besøg til nationalparken, skovture eller danselektioner.

Herudover arrangerer vi en spændende weekendtur til Lake Rasoabe, anderkendt af UNESCO i Ambohimanga og til hovedstaden Antananarivo, hvor frivillige får mulighed for at besøge lokale markeder og restauranter.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲