Vores projekter er desværre lukkede indtil videre. Du kan i stedet overveje vores projekter i Nepal eller Sri Lanka, hvis du ikke kan vente med at udforske denne del af verden.


Ellers så kontakt os, så kan vi give besked når vi igen sender frivillige til Indien.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Indien

Vores projekter i Indien er lukkede indtil videre.
Oversigt

Sygepleje i Indien

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Overvejer du en fremtid inden for sygepleje kan du få et anderledes indblik i faget på vores ungdomsprojekt inden for sygepleje i Indien. Der er stor forskel på indiske og danske hospitaler, og du vil få et spændende indblik i livet som sygeplejerske i Indien.

Kort efter din ankomst vil du få en introduktion til det indiske sundhedssystem ligesom at du vil få en lektion i basale lægeundersøgelser. I løbet af dine to uger på ungdomsprojektet vil du arbejde på enten en sygeplejeskole eller et stort hospital i Jaipur hvor du følger lokale sygeplejersker, og du vil få et godt indblik i en indisk sygeplejerskes arbejdsdag.

Som kontrast til moderne medicin vil du opleve en lejr for spedalske patienter. Du vil også deltage i en medical outreach.

Sammen med de andre frivillige på ungdomsprojektet bor du hos en lokal værtsfamilie eller på et hostel. Vores lokale personale er hele tiden lige i nærheden, så du hele tiden kan få fat på den, hvis det bliver nødvendigt.

I weekenden kan du og de andre frivillige opleve Indiens smukke omgivelser og besøge templer, vandfald og skøn natur. Du kan også besøge berømte museer og templer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲