You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Mexico

Oversigt

Ungdomsprojekt med Folkesundhed i Mexico

Sommer
2 uger
  • Søndag 02. juli 2017 - Lørdag 15. juli 2017
  • Søndag 23. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 01. juli 2018 - Lørdag 14. juli 2018
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Grupperejse til Mexico

Frivillige med interesse for medicin og sundhed kan opnå værdifuld erfaring og hjælpe udsatte lokalsamfund på dette ungdomsprojekt inden for folkesundhed i Mexico. Her er der mange mennesker, der ikke har adgang til regelmæssig lægebehandling. Som frivillig kan du være med til at gøre en forskel for andre ved at hjælpe med opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfund og kampagner vedrørende folkesundhed.

Det meste af tiden vil du arbejde i områder i udkanten af Guadalajara, hvor der ofte er få muligheder for at komme til lægen. Du vil også arbejde med sundhedspleje og oplysning i skoler og børnehjem.

Alle frivillige kommer til at arbejde sammen med kvalificerede læger og sygeplejersker. Du vil lære af dem ved at observere og assistere dem i at diagnosticere og behandle patienter. Du kan blive involveret i mange forskellige aktiviteter inden for det medicinske felt, samt arrangere sundhedskampagner i blandt andet lokale skoler og børnehjem.

Du behøver ikke at have tidligere erfaring eller kunne spansk, men det er en forudsætning at du er åben for at lære, at du stiller spørgsmål og viser initiativ.

Du kommer til at bo hos en lokal værtsfamilie i byen Guadalajara, der er en pulserende universitetsby med smuk arkitektur fra den spanske kolonitid.

I weekenderne deltager du i forskellige kulturelle events – såsom salsadans, besøge markeder og restauranter og på den måde stifte bekendtskab med den fremragende lokale mad.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲