You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Kenya

Oversigt

Ungdomsprojekt med Medicin & Sundhed i Kenya

Sommer
2 uger
  • Søndag 25. juni 2017 - Lørdag 08. juli 2017
  • Søndag 16. juli 2017 - Lørdag 29. juli 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 24. juni 2018 - Lørdag 07. juli 2018
  • Søndag 15. juli 2018 - Lørdag 28. juli 2018

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Grupperejse med medicin i Kenya

På vores medicinske Ungdomsprojekt i Kenya kan du på et indblik i sundhedssystemet i et afrikansk udviklingsland. Sundhedsmyndighederne har stadigt mere fokus på at lære de nye generationer om vigtigheden af et godt helbred og at forebygge sygdomme.

Du vil få et spændende, lærerigt og varieret ophold i byen, Nanyuki, hvor du den ene dag kan observere lægers arbejde på en lokal sundhedsklinik og dagen efter kan tage med ud i lokalsamfundet for at tilse lokale indbyggere.

Under dit ophold kan du deltage i workshops for at lære mere om tropesygdomme og aktuelle trusler såsom HIV. Du vil måske endda selv få mulighed for at videregive lektioner om sundhed og sygdomsforebyggelse ved at besøge lokale skoler og daginstitutioner. Her kan du være med til at lære børnene hvordan de skal passe på helbredet i fremtiden.

Sammen med andre frivillige bor du hos en lokal værtsfamilie. Vores lokale personale står klar døgnet rundt til at give den nødvendige støtte. I weekenden har du mulighed for at besøge en af Kenyas nationalparker og se det fantastiske dyreliv.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲