You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Belize

Oversigt

Ungdomsprojekt med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Belize

Sommer
2 uger
  • Søndag 11. juni 2017 - Lørdag 24. juni 2017
  • Søndag 09. juli 2017 - Lørdag 22. juli 2017
  • Søndag 30. juli 2017 - Lørdag 12. august 2017
Sommer
4 uger
  • Søndag 18. juni 2017 - Lørdag 15. juli 2017
  • Søndag 16. juli 2017 - Lørdag 12. august 2017

Frivilligt arbejde med børn i Belize

Hjælp og giv støtte til udsatte børn ved at tage med på vores projekt inden for Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Belize.

Hjælp lokale børn og unge til en bedre hverdag
Mange børnehaver og fritidshjem i Belize er underbemandede og har meget få ressourcer at gøre godt med. På dette projekt giver du nogle børn den opmærksom og støtte, de mangler. Hvad enten du hjælper børnene med at lære at læse, arrangere aktive spil og lege eller lære dem et nyt spil, vil din tid og opmærksomhed have stor betydning. Alle idéer til aktiviteter med børnene er velkomne.

Herudover vil du deltage i det daglige arbejde, som f.eks. at vaske op og gøre rent, hvilket giver det lokale personale en smule frihed til at fokusere på de børn, der har mest brug for støtte. 

En indsats for lokalsamfundet
Du vil også blive involveret i arbejde i lokalsamfundet, hvor du sammen med din gruppe vil forbedre skolens eller børnehavens bygninger. Dette kan være i form af malearbejde eller fælles rengøringsdage i lokalsamfundet. Dette er en god måde at give noget til lokalsamfundet, som det vil have glæde af længe efter, du er rejst hjem.

Som frivillig vil du komme til at bo hos en lokal værtsfamilie, og have mulighed for at fordybe dig i det nære samfund og komme helt tæt på den særlige kultur. Vores lokale personale står til rådighed døgnet rundt, så der er altid hjælp at hente, hvis du får brug for det.

Vores lokale personale vil stå for at arrangere fælles sociale aktiviteter om aftenenerne og udflugter i weekender, så du får mulighed for at udforske smukke Belize.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲