You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Indien

Oversigt

Ungdomsprojekt med byggeri i Indien

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Frivillig maler skole i Indien

Byggeprojektet er perfekt for frivillige, der har lyst til at få jord under neglene og virkelig se hvordan deres fysiske indsats tager form og hjælper andre.

Som frivillig kommer du til at arbejde sammen med en lokal NGO i en landsby lidt udenfor Jaipur. Projektet giver de frivillige en vigtig rolle i opbygningen af nødvendige bygninger, såsom toiletter eller fælleslokaler, ved at bruge traditionelle byggemetoder. Daglige aktiviteter byder blandt andet på at grave fundamenter, blande cement, tagkonstruktion eller at færdigmale den endelige bygning. Herudover har du også muligheden for at deltage i aktiviteter i lokalsamfundet om eftermiddagen.

Du og de andre frivillige bor hos en lokal værtsfamilie og på den måde får I en helt unik og spændende indsigt i den indiske kultur og traditioner.

Nogle aftener er sat af til kulturelle fritidsaktiviteter, der er organiseret af vores lokale personale i Indien. I weekenden oplever du endnu mere af Indien, når I besøger nogle af de mest interessante steder det nordlige Indien har at byde på – f.eks. det majestætiske Taj Mahal i Agra og den smukke, lyserøde by Jaipur.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲