You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Belize

Oversigt

School boys smiling and hugging

At arbejde frivilligt med undervisning i Belize er en fantastisk måde hvorpå, du kan opnå praktisk erhvervserfaring samtidig med, at du giver noget videre til andre.

Du behøver ingen forgående kvalifikationer for at deltage i et undervisningsprojekt, selvom vi selvfølgelig glædeligt tager imod dig, der har erfaring med at undervise også. Du kan gøre en forskel uanset om du er i gang med et sabbatår, praktik, orlov, efterløn eller pension.

Der er obligatorisk skolegang i Belize for børn mellem 6 og 14 år. Selvom folkeskolen er fri, er der en stor procentdel børn, der stadig ikke har råd på grund af yderligere omkostninger til f.eks. uniformer og bøger.

Som frivillig er du med til at hjælpe disse børn, forbedre deres læsefærdigheder og være med til at give dem den uddannelse, der er nødvendig for at få en bæredygtig fremtid.

Det officielle sprog i Belize er engelsk, så din primære opgave vil være at undervise i engelsk, men der er også mulighed for at undervise i mange andre fag. Fortæl os dine interesserer og styrker, så finder vi det perfekte projekt.

Din rolle som frivillig

Som frivillig kommer du til at arbejde i folkeskoler i San Pedro på Ambergris Caye og børnene er alt mellem 6 og 17 år gamle. Din præcise rolle i klasseværelset vil afhængige af dine interesser og erfaring. Du kan f.eks. være hjælpelærer for en lokal lærer og arbejde i mindre grupper eller du kan undervise din helt egen klasse.

Lige meget hvilke positive ting du bidrager med til projektet, vil det have en betydning for de børn, du arbejder med. Du har mulighed for at give dem ekstra tid og opmærksomhed, og evt. bruge kreativitet til at vise en anden og måske sjovere måde at lære på.

Især alfabetet, læsning, talrækken og lektiehjælp ser vi, at der er behov for ekstra støtte til hos eleverne.

Deltag i vores globale hajkampagne

Når du er frivillig på et undervisningsprojekt i Belize, vil du også få muligheden for at blive en del af vores globale hajbevaringskampagne, der er i gang i 18 forskellige lande pt. Oplysning er utrolig vigtig, når det kommer til naturbevaring og det er derfor, vi har brug for frivillige til at sprede budskabet.

Du vil blandt andet være med til at implementere et specielt hajbevarings-pensum til børn i alle aldre rundt om i verden. Dette pensum har til mål at skabe opmærksomhed på, hvor vigtigt det er, at vi bevarer og beskytter vores hajer, således at havenes økosystemer forbliver i balance, samt ændrer det negative syn mange stadig har på disse dyr.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲