You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Peru

Oversigt

Som frivillig på et projekt inden for skolesport i Peru, får du muligheden for at træne skolebørn i forskellige sportsgrene afhængigt af skolens idrætsprogram. Det kan være alt fra atletik, fodbold, volleyball og basketball. Vores sportsprojekter foregår i Cusco og her er sport meget populært, og i gaderne vil du se børn, der ivrigt leger og spiller bold.

Mens du er ulandsfrivillig kan du dedikere din tid til en specifik sport, du selv elsker eller arbejde med forskellige sportsgrene. Du kan også kombinere projektet inden for skolesport med at undervise engelsk. Fortæl os endelig, hvad dine præferencer er og hvor dine interesser ligger, så finder vi den bedste skole til lige netop dig.

Din rolle som frivillig

Sportsprojekt på skole i Perus bjerge

Du behøver ikke have tidligere erfaring i at undervise eller være træner. Det er selvfølgelig kun et plus, hvis du har. Det eneste vi og dine kollegaer i Peru forventer af dig er, at du er passioneret omkring sport og har lyst til at hjælpe andre med at udvikle deres evner.

Du får muligheden for at arbejde sammen med idrætslærere på lokale skoler og din arbejdstid vil være fra ca. 8-12 mandag til fredag. Du kommer til at arbejde med børn i alderen 6 – 17 år. Projektet inden for skolesport starter den første uge i marts og løber frem til slutningen af november. Der er dog lukket på grund af skoleferie fra slutningen af juli til anden uge i august.

Som frivillig kan du blandt andet:

  • Assistere de lokale trænere og lærere med fysisk aktivitet og sport.
  • Identificere børnenes styrker og svagheder, samt bidrage med forbedringer til idrætsprogrammet.
  • Følge med i deres udvikling og præstation ved at opmuntre og give positiv feedback
  • Være dommer ved kampe i forskellige sportsgrene
I den sidste måneds tid arbejdede jeg på det, der svarer til et dansk gymnasium, hvor jeg sammen med en peruviansk lærer (tidl. fodboldspiller i den peruvianske liga) stod for undervisningen i idræt på alle klassetrin. Det var en meget givende oplevelse, hvor vi havde en gensidig udveksling af idéer og tankegange omkring specielt fodbolden.
Ditte, frivillig

Vi forventer, at du har en seriøs indstilling til dine arbejdsopgaver. Mange af eleverne deltager i turneringer og mesterskaber, og de er meget seriøse i deres træning.

Frivillig træner lokale fodboldspillere i Peru

Du har gode muligheder for at videreudvikle og forbedre dine evner som underviser og træner, og hvis du har særlige interesser og kompetencer, som du ønsker at bruge i dit arbejde, så lad os gerne vide det.

Idet børnene ikke taler engelsk, er det en stor fordel, hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Alternativt kan du tage et sprogkursus, samtidigt med du arbejder på et af vore undervisningsprojekter. Du kan også kaste dig ud i det lokale sprog, quechua, og få en ultimativ lokal oplevelse.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲