You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Atletik i Sri Lanka

Oversigt

Gruppebillede fra atletik i Sri Lanka

Du kan blive frivillig i Sri Lanka og arbejde på et projekt, der hjælper unge med at videreudvikle deres talent inden for forskellige atletikdiscipliner. Du behøver ikke at have tidligere erfaring som træner, du skal blot brænde for sport og undervisning. Alle interesserede er velkomne uanset om du har et sabbatår, tager pause fra karrieren eller rejser i længere tid.

Når det kommer til sport er Sri Lanka mest kendt for deres crickethold. Der er dog en stigende interesse i atletik fra børn og unge, der inspireres af sportsstjerner som Usain Bolt og Mo Farrah. Derfor er lokale atletiktrænere mere end interesserede i at lære fra andre, der kommer med input og idéer fra andre lande og kulturer.

Din rolle som frivillig

Som frivillig kommer du til at arbejde i en atlektikklub i byen Panadura cirka en times kørsel fra hovedstaden Colombo. Her træner unge mellem 15 og 20 år fra mandag til fredag i forskellige discipliner. Arbejdet er fleksibelt og involverer blandt andet alt fra 100-meterløb til maraton, længdespring og højdespring, samt diskoskast. Du arbejder sammen med en lokal træner.

Du kommer til at arbejde mandag til fredag og har dermed weekenderne fri. Din arbejdsdag kan ændre sig fra dag til dag afhængigt af vejr og atleternes forskellige skemaer

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲