You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projekter for professionelle

Brug dine kvalifikationer som professionel frivillig

Projects Abroad Pro

Projects Abroad Pro er en gren af Projects Abroad, der tilbyder volontørprojekter i udvalgte destinationer for uddannede og erfarne frivillige. Projects Abroad Pro er med andre ord for uddannede frivillige, der ønsker at bruge deres evner, kvalifikationer og erfaring til at yde en værdifuld indsats i et af de lokalsamfund vi arbejder i.

Er du dermed

  • Nyuddannet,
  • Etableret på arbejdsmarkedet,
  • På efterløn eller pension

og

  • ønsker du at yde en værdifuld indsats inden for dit karriereområde i et lokalsamfund i et udviklingsland, så er Projects Abroad Pro projekterne en ideel løsning for dig.

Med Projects Abroad Pro søger vi at forbedre og udvikle vores nuværende projekter. Det kan vi gøre ved at rekruttere erfarne og kvalificerede frivillige, som kan dele ud af deres erfaring og viden til lokale, og dermed afstedkomme en bæredygtig udvikling af vores projekter.

Der er stadig hårdt brug for de kvalifikationer som Projects Abroad frivillige tilbyder, såsom dedikation, passion og entusiasme. Dog er der altså også brug for frivillige med specifikke egenskaber, kvalifikationer og erfaring. Disse frivillige henvender Projects Abroad Pro sig til.

Vi tilbyder projekter for kvalificerede frivillige inden for kategorierne Business Development, Culture & Media, Education, Engineering, Environment, Human Rights, Medical og Social Work, i en række udviklingslande. Mange forskelligartede kvalifikationer kan bruges i disse projekter, så kontakt os endelig og hør hvor dine kompetencer bedst kan udnyttes.

Middel eller gode engelskkundskaber er et krav (undtagen i de spansk- og fransktalende lande, hvor spansk og fransk er vigtigst), og vær forberedt på, at du skal sende dit CV på engelsk samt kommunikere med vores lokale ansatte på engelsk.

Gennem dit arbejde i et af projekterne vil du kunne være med til at:

  • Bibringe viden og erfaring til lokalsamfund i udviklingslande
  • Give konkrete forslag til forbedringer og ændringer der sikrer en bæredygtig udvikling af projektet

Vi vil være i kontakt med dig fra du ansøger og frem til din afrejse for at sikre, at du placeres i det projekt, der har bedst brug for dine evner.

Du bør ligeledes være opmærksom på, at i Jamaica og Ghana skal du registreres hos sundhedsmyndighederne for at få lov til at arbejde som professionel. Dette koster mellem 50 USD og 600 USD og er ikke inkluderet i projektprisen. Kontakt os direkte for at høre mere.

Læs mere om dine muligheder på vores engelske hjemmeside om PRO-projekterne. Her kan du finde information om de projekter, der er udvalgt til PRO-frivillige og også læse mere om de destinationer du kan komme til.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲