You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Sygepleje i Mongoliet

Oversigt

Frivilligt arbejde på et hospital eller en klinik i Mongoliet er en oplevelse der bestemt vil udvide din horisont. Faciliteterne vil ofte være basale, og patienterne er gerne rejst langt for at blive behandlet.

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillige har deres base i Ulaanbaatar og, afhængigt af dine præferencer, kan du for eksempel arbejde i et travlt, statsstyret hospital i centrum eller på en privat klinik, hvor du har mulighed for at arbejde sammen med nogle af landets bedste og mest inspirerende læger. Her kan du arbejde indenfor forskellige områder såsom pædiatri, barselsgang eller med traumepatienter.

Frivillig på projekt inden for sygepleje i Mongoliet

Lægepraksiser i Mongoliet er overvejende vestlige, og de fleste læger har studeret i Rusland. Vi kan også arrangere at du får mulighed for at arbejde på klinikker der praktiserer alternativ medicin. Du kan blive frivillig uanset hvilket niveau og kvalifikationer du besidder. Hver en plads vil blive struktureret så den passer til dine evner og viden, og en læge vil være din personlige vejleder.

På alle vores sygeplejeprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet.

Uden en relevant uddannelse vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. Derfor er et sygeplejeprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for sygeplejersker i et udviklingsland.

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et sygeplejeprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲