You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold som farmaceut med Projects Abroad

Udforsk dit fag, udvid din horisont

Er du studerende inden for farmaci, kan du med Projects Abroad arbejde på et af vores projekter i Ghana, Kenya og Sri Lanka i forbindelse med et praktikophold.

Vi har 25 års erfaring i at sende frivillige og praktikanter til udviklingslande i Afrika, Asien, Latinamerika og Østeuropa, og du kan stole på at du rejser med en erfaren og professionel organisation.

Typer af praktiksteder

Vi samarbejder med hospitaler, sundhedscentre og lokale apoteker, og det varierer fra land til land. I Ghana arbejder du på et undervisningshospital, i Kenya kan du arbejde på et hospital eller lokalt sundhedscenter, og i Sri Lanka kan du arbejde på apoteker på hospitaler.

Praktikophold med farmaci

Under dit praktikophold vil du arbejde sammen med en uddannet farmaceut, som også vil være din vejleder på praktikstedet. Igennem observation og dialog vil du lære at assistere det faste personale på praktikstedet, og du skal være mere end velkommen til at dele ud af din teoretiske viden og omsætte den til praksis.

Mange praktiksteder mangler ressourcer og har kun de mest basale faciliteter. Udstyret er som regel gammeldags, så du kan forvente at blive udfordret på din bekvemmelighed og kreativitet. Du lærer at arbejde uden moderne udstyr, så glæd dig til at lære om dit fag fra en ny vinkel.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Du hjælper med at tilse patienter som ellers har begrænset afgang til læger. Du vil observere og assistere dine lokale kollegaer i at uddele medicin hvor nødvendigt. Du vil også have mulighed for at hjælpe med at rådgive indbyggere om behov for yderligere behandling.

Praktikophold i udlandet – hvorfor?

Der er flere fordele ved et klinisk ophold i udlandet:

 • Øget forståelse for andre kulturer og samfundsproblematikker;
 • Unikt indblik i sygepleje i et udviklingsland;
 • Uvurderlig praktisk erfaring inden for dit felt;
 • Et styrket CV der signalerer gåpåmod, selvstændighed og åbenhed;
 • Personlig og faglig udvikling og større selvsikkerhed qua oplevelsen at stå på egne ben i et udviklingsland og være mere ansvarlig for egen læringsproces;
 • Store rejseoplevelser og kulturudveksling

Praktikhold med Projects Abroad – hvorfor?

 • 25+ års erfaring med at arrangere praktikophold og frivilligt arbejde i udviklingslande;
 • Mulighed for praktikophold i mere end 15 lande i hele verden;
 • Skræddersyet praktikforløb efter dine ønsker og krav om merit;
 • Fleksible startdatoer – rejs når det passer dig;
 • Lokalt ansatte i samtlige lande sikrer kvalitet, støtte og sikkerhed;
 • Professionel rådgivning fra danske medarbejdere;
 • Fokus på bæredygtighed og kvalitetssikring.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Praktikophold inden for Farmaci i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲