You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Odontologi i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt

Som frivillig på vores tandlægeprojekt i Vietnam vil du opnå en unik indsigt i dit felt, og du vil tilegne dig egenskaber og opnå erfaring, som du vil få gavn af i din videre karriere. Projektet giver dig muligheden for at arbejde på en tandlægeklinik hvor du assisterer kvalificerede tandlæger, som er fokuseret på at yde den bedste omsorg og hygiejne for deres patienter. Du vil altså få et virkelighedsnært indblik i, hvordan det er at arbejde som tandlæge.

Din rolle som frivillig på Odontologiprojektet

Frivilligt arbejde i Vietnam

I begyndelsen af dit ophold vil du primært have en observerende rolle, imens du lærer fra lokale tandlæger og deres ansatte. Du vil komme til at hjælpe med at rengøre og klargøre redskaber til den næste behandling. Dette giver dig mulighed for at stille spørgsmål og observere forskellige tandlægeoperationer.

Dine opgaver og ansvarsområder vil komme til at afhænge af dine kvalifikationer og erfaring og hvor selvstændigt det lokale personale vurderer dig i stand til at udføre mere krævende opgaver. Din entusiasme, engagement og varigheden af dit projekt, vil også have en betydning for, hvor meget ansvar du vil få tildelt.

Samfundsarbejde

Hver uge arrangerer vi research inden for medicin og sundhed for alle sundhedsfrivillige i Vietnam. I løbet af disse lektioner, får du mulighed for at dele dine erfaringer, hjælpe med at forberede præsentationer og udarbejde brochurer til at dele ud i lokalsamfundet. Gennem planlagte arrangementer i områdets udkantsområder, vil du få mulighed for at præsentere og uddele materiale om et bestemt fokusområde inden for odontologi og lære de lokale, hvorfor god mundhygiejne er vigtig.

Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲