You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Odontologi i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på projekt inden for odontologi i Peru

Projects Abroad arrangerer frivilligt arbejde og praktik i Peru inden for odontologi på forskellige sundhedsklinikker i Cusco, den urgamle inka-hovedstad i Andes-regionen. Peru er en fascinerende oplevelse, og som frivillig tandlæge vil du også kunne føle forskellen mellem rig og fattig i Perus befolkning.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde frivilligt på et odontologiprojekt i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Din arbejdsplads vil afhænge af dine interesser og ønsker. Hvis du er uddannet eller under uddannelse vil du ofte arbejde på Cuscos største hospital, Es Salud, som er moderne og godt udstyret. Men du kan også vælge at arbejde på sundhedsklinikker, hvor du vil arbejde tæt sammen med en læge som vil have mere tid end en læge på et stort hospital til at forklare dig sygdommene og behandlingerne du møder i din dagligdag.

Din rolle som frivillig/studerende

Uanset hvilket projekt du vælger, vil du arbejde sammen med lokale medarbejdere, observere deres daglige arbejde og tilbyde støtte til patienter. Det er vigtigt, at du udviser initiativ og selv spørger ind til arbejdet for at du lærer mest muligt. Din vigtigste opgave er at assistere den lokale tandlæge, og I kan for eksempel arbejde med

  • Forebyggelse af tandproblemer,
  • Udtrækning af tænder,
  • Tandoperationer,
  • Fyldninger,
  • Rodbehandlinger

På alle vores odontologiprojekter er det vigtigt at være opmærksom på at for frivillige uden forudgående erfaring, vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet. Uden en relevant uddannelse vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. Derfor er et obstetrikprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for i et udviklingsland.

Det er helt op til det lokale personale at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et odontologiprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲