You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold inden for Obstetrik i Senegal

Oversigt
Projektoversigt

Uddannede jordemødre kan arbejde på et af vores medicinske projekter i St. Louis. Derudover er det afgørende, at du taler og forstår fransk, idet det meste af personalet såvel som patienterne ikke taler engelsk men fransk. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus i fransk.

Din rolle som frivillig/studerende

Arbejd med obstetrik i Senegal

Vi samarbejder med en graviditetsklinik og her vil du arbejde sammen med lokalt personale. Du bliver involveret i alle facetter af arbejdet som jordemoder, og får en unik indsigt i hvordan arbejdet udføres i et udviklingsland med meget få midler.  

I tillæg til dette projekt har du som frivillig mulighed for at hjælpe til på såkaldte outreachprojekter, hvor man tager ud til lokalområder og hjælper indbyggere med lægehjælp. Du skal som frivillig være forberedt på at forholdene på hospitaler og centre er mere simple, end hvad du er vant til, og behandlingerne vil nogle gange ikke være af de samme standarder, som vi ville forvente i Vesten.

Det er helt op til det lokale personale at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager på et obstetrikprojekt i fire uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲