You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Obstetrik i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på medicinsk projekt i Peru

Vi arbejder på forskellige hospitaler i Cusco, den urgamle inka-hovedstad i Andes-regionen. Peru er en fascinerende oplevelse, og som frivillig inden for obstetrik,vil du kunne føle forskellen mellem rig og fattig i form af forskellen mellem offentlige og private hospitaler.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde frivilligt som jordemoder i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Din arbejdsplads vil afhænge af dine interesser og ønsker. Hvis du er uddannet eller under uddannelse vil du ofte arbejde på Cuscos største hospital, Es Salud, som er moderne og godt udstyret. Men du kan også vælge at arbejde på et specialiseret hospital eller på sundhedsklinikker, hvor du vil arbejde tæt sammen med en læge som vil have mere tid end en læge på et stort hospital til at støtte dig i dit arbejde.

Din rolle som frivillig/studerende

Uanset hvilket projekt du vælger, vil du arbejde sammen med de lokalt ansatte, observere deres daglige arbejde og tilbyde støtte til patienter, således at du sikrer at de får den essentielle følelsesmæssige opmærksomhed.

Som frivillig har du mulighed for at arbejde med følgende områder:

  • Observere det faste personale,
  • Tilbyde støtte til patienter,
  • Assistere det faste personale i daglige opgaver,
  • Oplysningsarbejde om sundhed og forebyggelse af diverse sygdomme.

På alle vores obstetrikprojekter er det vigtigt at være opmærksom på at for frivillige uden forudgående erfaring, vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet. Uden en relevant uddannelse vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i.

Vi anbefaler at du arbejder 4 uger eller mere for at få et optimalt udbytte.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲