You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Almen Medicin i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt

Vores medicinske projekter foregår på hospitaler og sundhedscentre i Bogo City.

Du vil opdage at de lokale forhold og faciliteter er både begrænsede og primitive. Du bør forberede dig på at opleve sygdomstilfælde som er sjældne i den vestlige verden. Vi anbefaler, at frivillige på dette projekt har gennemført mindst et års relevant uddannelse

Din rolle som frivillig/studerende

Lokalt personale foran hospital i Talisay

På din første arbejdsdag vil du mødes med din supervisor som vil vise dig til rette på dit arbejde. Ved at observere lokale læger, sygeplejersker og jordemødre vil du lære om fremmede sygdomstilfælde og behandlingsmetoder, og du vil have god mulighed for at stille spørgsmål og sparre med det lokale personale.

Mængden af praktisk arbejde som du vil få tildelt afhænger dels af din erfaring og studier og til dels af dit engagement. Hvis du udviser gå-på-mod og ansvarlighed vil du have chancen for løbende at blive involveret i arbejdet på afdelingerne. Du vil få et ugeskema, og det vil være muligt at have aften/nattevagter.

På alle vores medicin og sundhedsprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet. Du vil have mulighed for at tage med på Outreach hvor læger og sygeplejersker tager ud i lokalesamfund for at behandle patienter.

Uden en medicinsk uddannelse, vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. Derfor er et medicin- og sundhedsprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i den medicinske verden og vilkårene for læger og sygeplejersker i et udviklingsland. Er du uddannet eller har du erfaring vil dine arbejdsopgaver på sundhedscenteret blive bestemt af det lokale personale.

Mit arbejde bestod primært i assisterende opgaver, herunder klargøring af vacciner og udstyr og materialer til anvendelse. Ydermere bestod mine opgaver også af dispensering af medicin og oral vaccinering. Som nævnt tidligere var mine medicinske egenskaber begrænsede, men det var ansvarsfulde opgaver som disse, der var med til at gøre netop det medicinske projekt meget givende og værdifuldt.
David, frivillig

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Philippines Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲