You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Folkesundhed i Belize

Oversigt

A girl at the outreach programme

Et ophold som frivillig på et projekt inden for folkesundhed i Belize er en fantastisk måde at opnå praktisk erfaring inden for sundhedsvæsenet, samtidig med at du giver tilbage til mennesker, der har brug for det.

Din rolle som frivillig/studerende

Du kommer til at arbejde i byen San Pedro på Ambergris Caye, hvor projektet fokuserer på forskellige arbejdsområder, blandt andet opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfund og arrangering af sundhedskampagner. Disse kampagner bliver en vigtig del af dit arbejde og fokuserer blandt andet på områder som HIV/AIDS og andre kønssygdomme.

En normal arbejdsdag er fra kl. 8-17 mandag til fredag og du har dermed weekenderne fri til at få slappet af eller rejse rundt med andre frivillige. Der kan være arrangeret særligt arbejde i f.eks. lokalsamfundet på en lørdag eller søndag, men det informerer vores lokale personale om.

I løbet af din tid i Belize vil du bo hos en værtsfamilie, der vil åbne deres hjem op for dig og introducere dig for kulturen. Der er rig mulighed for at rejse rundt alene eller med andre frivillige og vores Projects Abroad-personale arrangerer jævnligt sociale arrangementer, du kan deltage i, hvis du har lyst.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲