You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold på Ernæringsprojekt i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Det vurderes, at omkring hver tredje barn i Bolivia er fejlernæret, og dermed indtager Bolivia en kedelig andenplads i Latinamerika og Caribien over lande med flest fejlernærede børn. Fattigdom, ressourcesvage sundhedssystemer og mangel på viden om ernæring er årsagerne til det store omfang af fejlernæring.

På dette ernæringsprojekt i Cochabamba, Bolivia, kan du være med til at mindske antallet af fejlernærede børn igennem oplysningsarbejde i lokalsamfundet. Vi samarbejder med en lokal partner, Centro de Nutrición Infantil Albina Patiño, som er et sundhedscenter i Cochabamba med fokus på ernæring. Centret har til formål at støtte fattige familier i et lokalsamfund, Cerro Verde. Familierne lider af fejlernæring og underernæring.

Frivillige hjælper underernærede børn

Projektet er velegnet for alle frivillige med en interesse i ernæring og generel sundhed, og du behøver således ikke at være uddannet eller studerende inden for området for at deltage. Det er dog et krav at du taler et middel spansk, idet de lokale indbyggere ikke taler engelsk. Du skal også kunne arbejde på projektet i mindst 4 uger.

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillige arbejder på Centro de Nutrición Infantil Albina Patiño. Dine arbejdsopgaver vil bestå af omsorgsarbejde med børn, outreaches ud i lokalsamfundet samt oplysningsarbejde om ernæring.

Du vil bruge det meste af din arbejdstid på at arbejde med fejlernærede børn, som er blevet bragt til centret af deres forældre. Frivillige tilbringer tid sammen med børnene og sørger for at de får noget at spise hver dag indtil børmene igen kan komme hjem til deres forældre. Her er børnene typisk i alderen 0-5 år.

Frivillige hjælper også til på outreaches, hvor vi tager på hjemmebesøg hos lokale familier. Her følger vi op på de børn, som har forladt centret efter endt behandling. På disse hjemmebesøg får vi bekræftet, om forældrene følger kostplanen og om nye tilfælde af fejlernæring er opstået.

Et tredje element af projektet handler om oplysningsarbejde i Cerro Verde.

Du arbejder mandag til fredag, og arbejdsdagen starter kl. 8-12 og igen kl. 14-18. Dit arbejdsskema afgøres ud fra centrets behov.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲