You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktik i udlandet med dyr og natur

udlandspraktik med biologi og naturbevaring

Vi kan arrangere praktikophold på en række af vores projekter inden for Dyrepasning, Veterinærmedicin samt Natur & Miljø. Går du med en drøm om at rejse til udlandet for at prøve kræfter med dit fag i en anderledes kontekst end i Danmark, er vores projekter oplagte.

Det er vigtigt at understrege, at det er op til det faste personale at afgøre hvor meget ansvar og praktisk arbejde, du vil få. Vi opfordrer derfor praktikanter til at være opsøgende og skabe et tillidsfuldt forhold til de lokale kollegaer på praktikstedet.

”Hjælpen fra Projects Abroad gjorde opholdet meget nemmere, idet de var en sikkerhed og tryghed under hele forløbet og man følte der blev taget godt hånd om én, både under planlægningen af turen samt undervejs i praktikopholdet.”

Louise Hansen
Thailand
Praktikophold inden for Dyrepasning

Vi samarbejder med en række internationale dyrevelfærdsorganisationer som SPCA og SANCOBB, og du har dermed en spændende mulighed for at udforske dit drømmefag i en international kontekst.

Vi har dyrepasningsprojekter i en række lande i Asien, Afrika, Latinamerika og Europa, så kontakt os gerne til en snak om dine muligheder og praktikønsker.

Praktikophold inden for Veterinærmedicin

Læser du til dyrlæge eller veterinærsygeplejerske kan du tage i praktik på et af vores veterinærmedicinsprojekter. Du kan arbejde sammen med dyrlæger på lokale klinikker eller dyrehospitaler, hvor du kan observere og muligvis assistere ved forskellige procedurer.

Vi har projekter inden for veterinærmedicin i en række lande i Asien, Afrika, Latinamerika og Europa, så du har forskellige muligheder at vælge imellem. Kontakt os gerne til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Praktikophold inden for Natur & Miljø

Vores projekter inden for Natur & Miljø spænder bredt, og vi kan f.eks. arrangere praktikophold med fokus på regnskovsbevaring eller marinebiologi. Vores lokale personale på disse projekter er alle uddannede inden for området, og de vil således kunne fungere som praktikvejleder – alt afhængigt af dine praktikkrav, naturligvis.

Fælles for vores Natur & Miljøprojekter er, at de indebærer en række forskellige fokusområder, f.eks, genudsættelse af skadede dyr, beskyttelse af flora og fauna, mangrovebeplantning, etc. Vi anbefaler derfor, at du kontakter vores danske kontor for at høre mere om netop dine muligheder for et praktikophold i udlandet.

Hvordan fungerer det?

udlandspraktik med dyrepasning

Fælles for alle vores praktikanter er, at vi undersøger de forskellige muligheder inden vi beder dig om at tilmelde dig et praktikophold. Du forpligter dig dermed ikke før vi at sikre på, at vi kan opfylde dine praktikkrav.

Vi anbefaler at du kontakter vores danske rådgivere til en snak om dine praktikønsker og læringskrav. Vores projektrådgivere har et indgående kendskab til praktikmulighederne, så vi kan hurtigt vurdere hvad der er realistisk.

Dernæst vil vi bede dig sende os dit CV og dine praktikkrav på engelsk, så vi kan sende disse videre til vores lokale kollegaer på destinationerne. Sammen med det potentielle praktiksted vil de så vurdere om vi kan opfylde dine praktikkrav og ønsker. Vi vil derefter sende dig et praktikforslag som du kan vurdere sammen med dit uddannelsessted.

Næste skridt er så at udarbejde en praktikaftale. Denne sender du til gennemlæsning hos os, så vi har forventningsafstemningen på plads inden du tilmelder dig et praktikophold hos os. Når vi har godkendt praktikaftalen, vil vi bede dig tilmelde dig. Når vi har modtaget og bekræftet din tilmelding, underskriver vi praktikaftalen og går videre med at planlægge de sidste detaljer af dit praktikophold.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲