You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Mikrofinans i Tanzania

Oversigt
Projektoversigt

Vores projekt foregår i Arusha, og du kan være med til at hjælpe udvalgte grupper etablere egen virksomhed og derved skabe en økonomisk positiv udvikling.

På mikrofinansprojektet er du med til at yde støtte og rådgivning til grupper og enkeltpersoner, som får et mikrolån til at starte egen virksomhed. Lånet er rentefrit og når det indfries ydes det på ny til en ny entreprenør. Med den rette rådgivning kan de etablere en mindre virksomhed og indtjening og dermed betale lånet tilbage over en periode.

Din rolle som frivillig

Du arbejder sammen med et lokalt team i Arusha, og de daglige arbejdsopgaver kan involvere:

Frivillig hjælper lokale kvinder på projektet inden for mikrofinans

  • gennemlæsning af forretningsplaner
  • udvikling af marketingsstrategier
  • håndtering af udlån
  • monitorering af låntagere og mulige låntagere
  • afvikling af ugentlige workshops
  • generel støtte og virksomhedsrådgivning

Har du kvalifikationer eller interesse for et bestemt arbejdsområde, så giv os gerne besked.

På dette projekt kan du få et unikt indblik i hvordan man kan starte små virksomheder i et udviklingsland. Du ser også hvordan mikrofinans kan være et redskab til at arbejde sig ud af ekstrem fattigdom.

Frivillig på projektet inden for mikrofinans i Tanzania

Du behøver ingen uddannelse eller erfaring med økonomi eller udvikling for at arbejde på dette projekt. Det er dog essentielt at du interesserer dig for mikrofinans, at du er fleksibel i dit arbejde, at du kan kommunikere effektivt og at du er ivrig efter at lære mere.

Indtil nu har frivillige hjulpet lokale med at få etableret små virksomheder inden for hønseavl, samt produktion og salg af smykker. Mikrofinansprojektet har været i gang i et års tid, og du kan se feedback fra de lokale forretningsfrivende her

Vi anbefaler at du tager et swahili sprogkursus enten før eller i løbet af dit projekt, da det vil gøre dig mere fortrolig med dine klienter samt lette dit arbejde i lokalsamfundet.

Jeg har bestemt fået et anderledes perspektiv på tilværelsen, og på hvordan business kan udføres ud fra behov snarere end fornøjelse. Jeg samarbejder med frivillige fra forskellige lande og kulturer og i forskellige aldre på projektet, og det har forbedret min kulturforståelse.
Ludvig, studerende

Indtil nu har frivillige hjulpet lokale med at få etableret små virksomheder inden for hønseavl, samt produktion og salg af smykker.

Månedsrapport
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲