You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sygepleje i Senegal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: St. Louis
  • Din rolle: At få værdifuld ved at arbejde sammen med lokale sygeplejersker
  • PROJEKTTYPE: Hospital, Røde Kors center, outreaches
  • kRav: Du skal uddannet sygeplejerske og tale fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har en række forskellige projekter inden for almen medicin i St. Louis i Senegal. Du kan arbejde på offentlige hospitaler, på et Røde Kors center og på et center for gadebørn.

Du skal som minimim være færdiguddannet sygeplejerske for at arbejde på dette spændende projekt i Senegal, og det er vigtigt at du taler og forstår fransk, idet det meste af personalet såvel som patienterne ikke taler engelsk. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus i fransk.

Din rolle på projektet

Frivillig behandler senegalesiske børn

Du vil arbejde sammen med uddannede læger og sygeplejersker, men ellers skal du ikke forvente vestlige standarder.

På hospitalet kan du arbejde på forskellige afdelinger, f.eks. pædiatri, radiologi, odontologi, traume, og meget mere. Du er velkommen til at skifte afdeling hver uge, så du oplever forskellige områder, men du kan også fint vælge at blive på sammen afdeling under hele dit projektforløb.

Vi samarbejder med et Røde Kors center, som tilbyder en drop-in service, således at de lokale har mulighed for at få rådgivning om helbredsmæssige problemer. Centret kan også udføre mindre kirurgiske indgreb afhængigt af hvorvidt der er tilstrækkeligt ledigt personale. Det kan dog være vanskeligt, idet centret ikke har råd til at ansætte mere end én læge og fire sygeplejersker.

Udover at arbejde på dit faste projekt kan du hjælpe til på outreaches, hvor du sammen med andre frivillige på medicinske projekter besøger centre for gadebørn for at yde behandlinger.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲