You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Sygepleje i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Vores projekter foregår i Cusco, hvor du kan arbejde som frivillig eller praktikant på forskellige projekter inden for sygepleje. Vi samarbejder med hospitaler, offentlige klinikker, private klinikker og et rehabiliteringscenter for børn.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde på et sygeplejeprojekt i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Frivillig på medicinsk projekt inden for sygepleje i Peru

Har du præferencer inden for et bestemt fagområde, f.eks. pædiatri eller laboratoriearbejde, må du gerne give os besked.

Hvis du er uddannet eller under uddannelse vil du ofte arbejde på et hospital som er moderne og godt udstyret. Men du kan også vælge at arbejde på et specialiseret hospital (gynækologi og obstetrik) eller på sundhedsklinikker, hvor du vil arbejde tæt sammen med en læge som vil have mere tid end en læge på et stort hospital til at forklare dig sygdommene og behandlingerne du møder i din dagligdag. 

Frivillige uden uddannelse vil arbejde på klinikker, hvor de arbejder sammen med en lokal læge og lærer igennem observation og dialog.

Din rolle på projektet

Uanset hvilket projekt du vælger, vil du arbejde sammen med de lokalt ansatte, observere deres daglige arbejde og tilbyde støtte til patienter, således at du sikrer at de får den essentielle følelsesmæssige opmærksomhed.

Du skal forvente følgende:

  • observere det faste personale,
  • tilbyde støtte til patienter,
  • assistere det faste personale i daglige opgaver,
  • oplysningsarbejde om sundhed og forebyggelse af diverse sygdomme.

Vores lokale personale afholder hver uge medicinske workshops for de frivillige. Her kan I mødes med kvalificeret personale og diskutere forskellige problemstillinger, arbejdssituationer og emner inden for medicin i Peru.

En gang imellem, cirka 1-2 gange om måneden, er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad.

På alle vores medicin og sundhedsprojekter er det vigtigt at være opmærksom på at for frivillige uden forudgående erfaring, vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Derfor er et sygeplejeprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for sygeplejersker i et udviklingsland.

Vi anbefaler, at du deltager på projektet i mindst 4 uger.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲