You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Sygepleje i Nepal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Kathmandu og Chitwan
  • Rolle: At opnå viden om sygepleje i Nepal igennem observation og dialog med lokale læger og sygeplejersker i Nepal
  • Projekttype: Hospitaler
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

I Nepal foregår vores projekter inden for sygepleje i hovedstaden, Kathmandu, og i Chitwan, som ligger nogle timers kørsel fra Kathmandu. Vi samarbejder med en række forskellige hospitaler, hvor frivillige og sygeplejestuderende lærer, hvordan man arbejder med sygepleje i Nepal.

Din rolle på projektet afgøres af din erfaring og kompetencer, men som udgangspunkt kan alle deltage på projektet. Det er dog vigtigt, at du har gode engelskkompetencer.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse når du arbejder på et sygeplejeprojekt i Nepal.

Er du allerede uddannet sygeplejerske, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Alle frivillige og sygeplejestuderende på sygeplejeprojektet arbejder på hospitaler i eller omkring Kathmandu og Chitwan. Du kan arbejde på en række forskellige afdelinger såsom medicinske afsnit, oftalmologi (øjensygdomme), ortopædi, øre/næse/hals, røntgen, ultralyd og neurologi.

Du kan arbejde på et projekt med fokus på traume, ortopædi eller genoptræning ligesom at du kan arbejde på et førende genoptræningscenter for fysisk handicappede børn. Giv os gerne besked om dine præferencer.

Din rolle på projektet

Frivillige på projekt inden for sygepleje i Nepal

Det er altid de lokale læger og sygeplejersker som vurderer om, og i så fald hvilke, praktiske opgaver du kan varetage. Patienternes tarv kommer altid først, og uden uddannelse eller erfaring vil du udelukkende observere.

I Nepal arbejder sygeplejersker traditionelt kun med patienter, og du kan forvente at følge og observere lokale sygeplejersker og hjælpe hvor du kan og må.

Du skal ikke forvente at hjælpe til med den daglige pasning af patienterne, som sygeplejersker i Danmark ellers gør. I Nepal er det de pårørende, som påtager sig denne rolle.

Hospitalerne arrangerer outreaches en gang om måneden eller hver anden måned. Her tager frivillige og studerende med lokale læger ud for at yde behandlinger til indbyggere fra afsides områder, og som ellers har svært ved at opsøge behandling. Der er ikke outreaches fra juni til september som er regntiden i Nepal.

Vi har været med til at istandgøre en død og ritualerne omkring dette, vi har været med til stuegang på nepalesisk, vi har holdt en hårdt såret mand i hånden, vi har set operationer, vaccinationsprojekter og prøvet, ikke altid med held, at tale med patienterne om deres oplevelser.
Betina, studerende

Hver måned kan du deltage i lektioner eller workshops, hvis du ønsker mere viden om sygepleje i Nepal.

Frivillige i Chitwan kan have mulighed for at besøge lokale skoler for at undervise i sundhed og hygiejne.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden til at opleve mere af smukke Nepal sammen med de andre frivillige.

Kontakt os for at høre mere eller tilmeld dig projektet nu!

Nepal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲