You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sygepleje i Mexico

Oversigt

På vores sygeplejeprojekt i Mexico arbejder du på et stort hospital i Guadalajara. Hvis du er engageret og entusiastisk, vil de ansatte med glæde dele ud af deres ekspertise, og hvis du allerede har erfaring, vil du hurtigt blive pålagt forskellige opgaver.

Som frivillig vil du opnå en værdifuld erfaring som et resultat af at arbejde sammen med nogle af de bedste og mest inspirerende læger i Mexico. Faciliteterne er generelt af god standard. Læger og sygeplejersker byder frivillige velkommen, så længe de er entusiastiske og gerne vil deltage i arbejdet. Ved at udvise initiativ og selvstændighed kan du blive meget involveret i arbejdet med patienterne.

For at du kan få mest muligt ud af disse projekter, kræver vi, at du har et middel spansk niveau. Det vil være en stor fordel for dig, hvis du i forvejen kan lidt spanske gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Din rolle som frivillig

Frivillig på medicinsk projekt og lokal læge i Mexico

På alle vores sygeplejeprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet. Uden en relevant uddannelse vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. Derfor er et sygeplejeprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for sygeplejersker i et udviklingsland.

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager på et sygeplejeprojekt i 4 uger eller mere, og at man har et godt forudgående kendskab til det spanske sprog.

Alle frivillige på medicinske projekter kan ofte en gang måneden besøge et af vore humanitære projekter for at afholde workshops om forskellige sundhedsemner såsom hygiejne og tandpleje.

Hvis du er studerende på en sygeplejeuddannelse har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Der er også muligheder for at arbejde frivilligt for dig som er færdiguddannet eller har erfaring inden for sygepleje via vores programmer for frivilligt arbejde for professionelle.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲