You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Odontologi i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på projekt inden for odontologi i Peru

Projects Abroad arrangerer frivilligt arbejde og praktik i Peru inden for odontologi på klinikker i Cusco, den urgamle inka-hovedstad i Andes-regionen.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde frivilligt på et odontologiprojekt i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Din rolle på projektet

Uanset hvilket projekt du vælger, vil du arbejde sammen med lokalt sunhedspersonale, observere deres daglige arbejde og tilbyde støtte til patienter. Det er vigtigt, at du udviser initiativ og selv spørger ind til arbejdet for at du lærer mest muligt. Din vigtigste opgave er at assistere den lokale tandlæge, og I kan for eksempel arbejde med

  • Forebyggelse af tandproblemer,
  • Udtrækning af tænder,
  • Tandoperationer,
  • Fyldninger,
  • Rodbehandlinger

Vores lokale personale afholder hver uge medicinske workshops for de frivillige. Her kan I mødes med kvalificeret personale og diskutere forskellige problemstillinger, arbejdssituationer og emner inden for medicin i Peru.

En gang imellem, cirka 1-2 gange om måneden, er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad.

På alle vores odontologiprojekter er det vigtigt at være opmærksom på at for frivillige uden forudgående erfaring, vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Derfor er et odontologiprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for i et udviklingsland.

Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et odontologiprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲