You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Odontologi i Cambodja

Oversigt
Projektoversigt

Tandlægestuderende og færdiguddannede tandlæger kan arbejde frivilligt eller være i praktik i Cambodja og derved få værdifuld erfaring.

Som på alle vores andre medicinske projekter vil din rolle afhænge af din erfaring og evner. Frivillige på vores tandlægeprojekt skal have gennemført mindst 3 års studier.

Projects Abroad havde sørget for mit projekt på en tandklinik hvor der tilbydes gratis tandbehandling for forældreløse og udsatte børn, de kommer alle fra et af de mange børnehjem i Phnom Penh.
Lis, frivillig

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillig tandlæge på projekt i Cambodja

De frivillige tandlæger arbejder i tandlægeafdelingen på State Hospital i hovedstaden Phnom Penh. Afdelingen arbejder med diagnose og behandling af en lang række tandskader, såvel som diagnosticering og behandling af misdannelser i mund og kæbe.

Det er helt op til de lokale tandlæger at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager på et odontologiprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲