You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Fysioterapi i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på medicinsk projekt i Sri Lanka

I Sri Lanka kan du både arbejde frivilligt eller tage et studieophold med fysioterapi. Vi samarbejder med hospitaler, hvor frivillige følger det lokale personale på fysioterapiafdelinger.

Mængden af praktisk arbejde som du vil få tildelt afhænger dels af din erfaring og studier og dels af dit engagement. Hvis du udviser gå-på-mod og ansvarlighed vil du have chancen for løbende at blive involveret i arbejdet på afdelingerne i Sri Lanka.

Du følger det lokale personale, hvor du observerer arbejdsgange og metoder. Uden erfaring vil dit praktiske arbejde være meget begrænset, men du kan få mulighed for at lave forskellige øvelser med patienterne såsom massageterapi og strækøvelser.

En gang om måneden arrangerer vi Medical Camps for vores frivillige. Her kan frivillige på medicinske projekter mødes med vejledere og diskutere forskellige problemstillinger i forbindelse med arbejdet. Vi arrangerer også jævnligt Medical Seminars, hvor en lokal læge giver en præsentation om forskellige medicinske emner.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, singalesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle som frivillig/studerende

På alle vores fysioterapiprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet.

Uden en relevant uddannelse vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. For præ-studerende vil dette projekt til en vis grad være et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for fysioterapeuter i et udviklingsland.

Det er helt op til det lokale personale at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager på dette fysioterapiprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Ønsker du at arbejde i Sri Lanka i mere end 4 uger, skal du have en arbejdstilladelse. Vi skal derfor bede dig sende os din ansøgning 5 måneder inden afrejse, idet det tager noget at får arbejdstilladelsen på plads. 

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲