You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Fysioterapi i Rumænien

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde som fysioterapeut i Rumænien er en krævende, men også givende oplevelse. Som frivillig på dette projekt vil du arbejde på centre, der tager hånd om børn og voksne med forskellige handicap.

Frivillig og fysioterapeut i Rumænien

Vi samarbejder med to centre; på det ene center får patienter i alderen 5-30 år behandling. På det andet center arbejder vi med børn og unge i alderen 4-16 år.

Som frivillig arbejder du tæt sammen med en vejleder, der er kvalificeret fysioterapeut. Du vil i første omgang observere rutinerne og hvordan de ansatte udfører forskellige procedurer. Afhængigt af din erfaring vil du kunne assistere fysioterapeuten i arbejdet.

Projektet kan være følelsesmæssigt udfordrende, og frivillige bør være forberedt på at se patienter med fremskredne sygdomme, alvorlige handicap og uhelbredelige lidelser.

For at deltage på dette projekt, er det en nødvendighed at du kan arbejde i minimum to uger, men det er præfereret, at du kan deltage i en længere periode for at oparbejde et godt forhold til både patienter og ansatte. Alle frivillige skal være fyldt 18 år og bør have tilbagelagt mindst et år med relevante studier.

Du bor hos en lokal værtsfamilie, hvor du vil få et godt indblik i en rumænsk families hverdag. Hvis du ønsker, kan du benytte fritiden og weekender til at udforske landet og byen du bor i sammen med de andre frivillige.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲