You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Fysioterapi i Mexico

Oversigt
Projektoversigt

Frivillige på vores fysioterapiprojekter kan forvente spændende og anderledes oplevelser. Som frivillig vil du opnå en værdifuld erfaring som et resultat af at arbejde sammen med dygtigt personale i Mexico på et stort hospital eller en skole for handicappede børn.

Faciliteterne er generelt af god standard. Det lokale personale byder frivillige velkommen, så længe de er entusiastiske og gerne vil deltage i arbejdet. Ved at udvise initiativ og selvstændighed kan du blive involveret i arbejdet med patienterne.

For at du kan få mest muligt ud af disse projekter, kræver vi, at du har et middel spansk niveau. Det vil være en stor fordel for dig, hvis du i forvejen kan lidt spanske gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillig i MExico med patient

Alle frivillige på medicinske projekter kan ofte en gang måneden besøge et af vore humanitære projekter for at afholde workshops om forskellige sundhedsemner såsom hygiejne og tandpleje.

På alle vores fysioterapiprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet. Uden en relevant uddannelse vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. Derfor er et fysioterapiprojekt i meget høj grad et læringsprojekt.

Det er helt op til det lokale personale at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et fysioterapiprojekt i 4 uger eller mere, og at man har et godt forudgående kendskab til det spanske sprog.

De erfaringer jeg har fået derfra er helt sikkert noget jeg kan bruge fremover, også i forbindelse med min drømmeuddannelse som sygeplejerske. På skolen lærte jeg meget basal pleje og assistance af handicappede. Og på hospitalet fik jeg ligefrem lov til, at behandling tidligere tilskadekomne mennesker og hjælpe med deres rehabilitering. Desuden har jeg fået en bedre forståelse af patientpleje, så det er helt sikkert ikke nogen oplevelse jeg vil være foruden.
Amanda, frivillig

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲