You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Folkesundhed

Frivilligt arbejde med Folkesundhed

På vores Folkesundhedsprojekter laver frivillige opsøgende sundhedsfagligt arbejde ude i lokalsamfundene.
Frivillige behøver ingen uddannelse eller erfaring for at deltage på dette projekt, men de skal interessere sig for at hjælpe lokale indbyggere med få bedre adgang til rådgivning og lægehjælp. Folkesundhedsprojekterne er gode for frivillige som gerne vil have praktisk erfaring med basal lægehjælp, og som gerne vil have masser af kontakt med lokale indbyggere. Projekterne er særdeles givende for både indbyggere og frivillige.

Igennem dit frivillige arbejde på vores såkaldte outreachprogrammer når du ud til lokale indbyggere, som ellers vil have meget svært ved – eller slet ikke have mulighed for - at komme til lægen fordi de bor for langt ude i landområderne eller i fjerne landsbyer. Du vil derfor møde mange forskellige mennesker på dette projekt og komme flere forskellige steder hen.

Du vil hjælpe det lokale sundhedspersonale med forskellige procedurer, det kan for eksempel være blodtryksmåling, måling af blodsukker, vægt, øjenundersøgelser, screening for orm, mindre sårbehandlinger, malariatest og behandling, rådgivning om generelle emner inden for sundhed, for eksempel ernæring og førstehjælp, tropesygdomme samt forebyggelse af HIV/AIDS-smitte.

Vores frivillige står for det meste af arbejdet, så der er rigtige gode muligheder for en masse praktisk erfaring. Samtidigt giver projekterne mulighed for at opsøge lokale indbyggere i deres vante omgivelser, så forbered dig på at møde nogle barske levevilkår for mange af indbyggerne.

Sammen med det lokale personale tager du ud til børnehjem, skoler, kirker, fjerne landsbyer, og lokale centre. Du arbejder mandag til fredag, så du har altid fri i weekenden.

Folkesundhed i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲