You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Ernæring

Frivilligt arbejde med Ernæring

Interesserer du dig for ernæring og vil du gerne arbejde med faget i et uland, kan du med fordel overveje vores ernæringsprojekter i Fiji og Peru.
I Peru er projektet meget lokalt, så her vil du skulle kunne tale noget spansk for at kunne deltage. Til gengæld bliver du en del af et stort netværk med fokus på at udbrede viden om ernæring samt forebygge fejlernæring i et større område i Cusco.

I Peru arbejder du sammen med en lokal ernæringsekspert på et sundhedscenter i Cusco. Du vil hjælpe til med række forskellige arbejdsopgaver såsom hjemmebesøg, sundhedstjek, oplysningsarbejde, sundhedskampagner og udarbejdelse af uddannelsesmateriale.

I Fiji arbejder du med lokale indbyggere som normalt ikke har nem adgang til sundhedscentre. Brugerne på projektet gennemgår et program på 21 dage, hvor de får en helbredsvurdering hvor der måles vægt, højde og blodtryk.

Du vil arbejde med workshops om kost og ernæring, lave oplæg om motion og hvordan man kan få mere aktivitet ind i hverdagen, lave oplæg om sundt mad, seksualhygiejne og fysisk aktivitet for skolebørn, og meget mere.

I Fiji spænder arbejdsopgaverne bredt, og du vil arbejde med en række forskellige emner inden for sundhed og ernæring.

Fælles for projekterne er, at frivillige behøver ikke at have en uddannelse inden for et sundhedsområdet, men det er klart at de skal have interesse i at arbejde med sundhed. Du kan altså deltage uanset din baggrund, hvad enten du er i gang med et sabbatår, praktikophold, orlov fra karrieren eller pension.

Ernæring i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲