You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Almen Medicin i Senegal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: St. Louis
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale læger og få værdifuld erfaring
  • PROJEKTTYPE: Hospital, klinik, Røde Kors center og outreaches
  • kRav: Du skal have mindst 4 års relevant uddannelse og tale fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har en række forskellige projekter inden for almen medicin i St. Louis i Senegal. Du kan arbejde på hospitaler, på klinikker, på et Røde Kors center og på et center for gadebørn.

Du skal have gennemført 4 års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende i praktikophold. Er du allerede er uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du kan overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus i fransk.

Din rolle på projektet

Frivillige behandler lokale på medicinsk outreach i Senegal

Du vil arbejde sammen med uddannede læger, men ellers skal du ikke forvente vestlige standarder.

På hospitalet og klinikken kan du arbejde på forskellige afdelinger, f.eks. pædiatri, radiologi, odontologi, traume, og meget mere. Du er velkommen til at skifte afdeling hver uge, så du oplever forskellige områder, men du kan også fint vælge at blive på sammen afdeling under hele dit projektforløb.

Vi samarbejder med et Røde Kors center, som tilbyder en drop-in service, således at de lokale har mulighed for at blive konsulteret i forbindelse med almene helbredsmæssige problemer. Centret kan også udføre mindre kirurgiske indgreb afhængigt af hvorvidt der er tilstrækkeligt ledigt personale. Det kan dog være vanskeligt, idet centret ikke har råd til at ansætte mere end én læge og fire sygeplejersker.

Udover at arbejde på dit faste projekt kan du hjælpe til på outreaches, hvor du sammen med andre frivillige på medicinske projekter besøger centre for gadebørn for at yde behandlinger.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲