You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Almen Medicin i Rumænien

Oversigt
Projektoversigt

Vi har haft projekter i Rumænien i mange år, og trods dets medlemskab af EU, er det mange steder svært at se at det er land i Europa. Rumænien bærer stadig tydelige præg af fattigdom, og du kan tydligt se sporene efter kommunismen.

Vi samarbejder med et lokalt hospital og en familielæge, så der er et par forskellige muligheder for dig. Du skal have gennemført mindst 1 års relevante studier for at deltage.

Projektet er dermed velegnet som praktikophold eller for færdiguddannede frivillige.

Din rolle på projektet

Medicin & Sundhed i Rumænien

Vi samarbejder med et hospitaler, hvor frivillige og praktikanter kan arbejde på skadestuen. Det er også muligt arbejde i en familielægepraksis.
Uanset hvor du arbejder, vil du lære fra dine lokale kollegaer ligesom at du er velkommen til at dele din teoretiske viden og udveksle erfaringer med de lokale læger.

Du vil få en lokal vejleder på projektet, som du vil arbejde tæt sammen med. Du kan bruge din vejleder til at diskutere sygdomstilfælde, behandlingsmetoder, og andre projektrelevante emner med.

Det er vigtigt at opbygge et godt forhold til både patienter og ansatte. Uanset hvilket projekt du vælger, vil du få en unik oplevelse og stor erfaring ved arbejdet ved siden af dine rumænske kolleger.

Din erfaring og kvalifikationer er afgørende for hvilke arbejdsopgaver du vil få. Du vil i starten følge det lokale personale, og hvis du udviser initiativ, entusiasme og interesse, er der gode muligheder for en mere involverende rolle på projektet.

Du har fri i weekenden, som du så kan bruge til at udforske Rumænien sammen med andre frivillige i. Du kan også bruge lidt af fritiden på at lære nogle lokale gloser på et rumænsk sprogkursus.

Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere for at få et optimalt udbytte.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲