You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Almen Medicin i Rumænien

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du har mindst et års relevante studier, kan du også arbejde frivilligt på et af vores medicinske projekter i Rumænien. Er du under uddannelse, kan du bruge projektet som et praktikophold og led i din uddannelse. Er du færdiguddannet eller har du erfaring inden for området, kan du arbejde på et af vores programmer for professionelle.

Din rolle som frivillig

Medicin & Sundhed i Rumænien

Vi samarbejder med to hospitaler, hvor frivillige og praktikanter kan arbejde på skadestuer. Det er også muligt arbejde i en familielægepraksis.
Uanset hvor du arbejder, vil du lære fra dine lokale kollegaer ligesom at du er velkommen til at dele din teoretiske viden og udveksle erfaringer med de lokale læger.

Du vil få en lokal vejleder på projektet, som du vil arbejde tæt sammen med. Du kan bruge din vejleder til at diskutere sygdomstilfælde, behandlingsmetoder, og andre projektrelevante emner med.

Det er vigtigt at opbygge et godt forhold til både patienter og ansatte. Uanset hvilket projekt du vælger, vil du få en unik oplevelse og stor erfaring ved arbejdet ved siden af dine rumænske kolleger.

Din erfaring og kvalifikationer er afgørende for hvilke arbejdsopgaver du vil få. Du vil i starten følge det lokale personale, og hvis du udviser initiativ, entusiasme og interesse, er der gode muligheder for en mere involverende rolle på projektet.

Du har fri i weekenden, som du så kan bruge til at udforske Rumænien sammen med andre frivillige i. Du kan også bruge lidt af fritiden på at lære nogle lokale gloser på et rumænsk sprogkursus.

Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere for at få et optimalt udbytte.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲