You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Almen Medicin i Mexico

Oversigt
Projektoversigt

Guadalajaras hospitaler tilbyder frivillige en chance for at få erfaringer inden for patologi og kirurgi. Som frivilligt har du mulighed for at ønske en afdeling, du helst vil arbejde på. Du kan vælge imellem gynækologi, hæmatologi, pædiatri, patologi, anæstesiologi og kirugi men også akutbehandling, optopædi, obstetrik, plastikkirugi og fysioterapi. Vi samarbejder med Cruz Verde Hospital, som en for den del af befolkningen, der ikke er har sundhedsforsikring og Hospitalito, der er for patienter der arbejder i den offentlige sektor. Som frivillig vil du ofte arbejde sammen med en lokal medicinstuderende (eller en lokal læge eller sygeplejerske), der taler engelsk. Vi kan desværre ikke altid garantere, at dette er muligt. 

Hvis du er engageret og entusiastisk, vil de ansatte med glæde dele ud af deres ekspertise, og hvis du allerede har erfaring, vil du hurtigt blive pålagt forskellige opgaver.

Frivillige på vores medicin og sundhedsprojekter kan forvente store og medrivende oplevelser. Som frivillig vil du opnå en værdifuld erfaring som et resultat af at arbejde sammen med nogle af de bedste og mest inspirerende læger i Mexico. Faciliteterne er generelt af god standard. Læger og sygeplejersker byder frivillige velkommen, så længe de er entusiastiske og gerne vil deltage i arbejdet. Ved at udvise initiativ og selvstændighed kan du blive meget involveret i arbejdet med patienterne.

For at du kan få mest muligt ud af disse projekter, kræver vi, at du har et middel spanskniveau. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillig på medicinsk projekt i Mexico

På alle vores medicin og sundhedsprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet på hospitalet eller klinikken. Uden en medicinsk uddannelse, vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. Derfor er et medicin- og sundhedsprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i den medicinske verden og vilkårene for læger og sygeplejersker i et udviklingsland.

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i fire uger eller mere, og at man har et godt forudgående kendskab til det spanske sprog.

Alle frivillige på medicinske projekter kan ofte en gang måneden besøge et af vore humanitære projekter for at afholde workshops om forskellige sundhedsemner såsom hygiejne og tandpleje. I travle perioder vil disse workshops blive afholdt op til ti gange om måneden. Frivillige fra forskellige områder vil blive inviteret til at deltage, og vil modtage træning inden deltagelse. 

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet, kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲