You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Almen Medicin i Etiopien

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på medicinsk projekt i Etiopien

Vi samarbejder med Sante Medical Centre, som er en relativt ny privatklinik i Addis Ababa.

Du skal have gennemført fire år af medicinstudiet for at kunne arbejde på et projekt inden for almen medicin i Etiopien. Når du ansøger vil vi bede dig om at indsende dit CV, så vi har mulighed for at skræddersy dit ophold efter dine kvalifikationer. 

De mest brugte sprog i Etiopien er amharic og engelsk, men amharic er klart mest dominerende i lokalsamfundet. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Faciliteterne på hospitalerne og klinikker i Etiopien er basale, og behandlingerne der udføres vil ikke altid være af samme standard, som vi forventer herhjemme. Du må derfor forvente nogle ganske andre forhold og sygdomme, der er sjældne i den vestlige verden. Til gengæld venter der dig en fascinerende og lærerig oplevelse!

Din rolle som frivillig/studerende

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Frivillige følger læger og sygeplejesker inden for almen medicin, sygepleje, og laboratoriearbejde. Du kan for eksempel følge behandlinger inden for hæmodialyse og HIV/AIDS.

Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 8 uger eller mere.

Hvis du er studerende på en medicin- eller sundhedsuddannelse har du mulighed for et praktikophold. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Ethiopia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲