You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Almen Medicin i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Som frivillig på medicinprojektet i Bolivia arbejder du på et af to offentlige hospitaler eller på forskellige "Centros de Salud", offentlige sundhedsklinikker der er åbne for alle, ligegyldigt om de kan betale eller ej.

Frivillig og lokal læge på medicinsk projekt i Bolivia

På "Centros de Salud" får du muligheden til at arbejde på forskellige afdelinger, som f.eks. pædiatri og gynækologi. Du kan også arbejde i lokalsamfundet med blandt andet vaccinationsprogrammer som klinikkerne arrangerer i løbet af året.

På grund af de basale faciliteter på sundhedsklinikkerne tager de for det meste kun imod mindre skader, ulykker og rutinemæssige besøg. Klinikkerne har for dårlig økonomi til at holde faciliteterne i god stand, samt have nok ansatte eller medicinsk udstyr. Der er derfor stort behov for frivillige som kan hjælpe til på dette projekt.

Du kan også arbejde på et offentligt hospital i centrum af Cochabamba. Hospitalet, der modtager minimal økonomisk støtte, har dog en anset brandsårsafdeling, og patienter rejser ofte langt for at modtage behandling her. Frivillige med medicinsk erfaring vil have mulighed for at være med på operationsstuerne.

Det andet hospital du kan arbejde på er non-profit, og her vil du lære om de medicinske procedurer som udføres ved at observere de lokale ansatte. De ansatte på begge hospitaler vil med glæde svare på de spørgsmål, du måtte have til projektet og arbejdet.

Projects Abroad organiserer jævnlige workshops for sine frivillige på medicinprojektet. Dette vil give dig en bedre forståelse for landets sundssystem, og vil fokusere på de hyppigste medicinske problemstillinger lokalbefolkningen møder. Som frivillig vil du også være til at gennemføre oplysningsarbejde i lokalsamfund.

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillige på alle medicin- og sundhedsprojekter i Bolivia skal være fyldt 18 år og have gode spanskkundskaber for at kunne kommunikere direkte med læger og patienter. Mange af de frivillige der ikke er helt så sikre i det spanske sprog, tager et sprogkursus før de starter med den medicinske del af deres ophold.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere.

Under opholdet i Bolivia bor du hos en lokal værtsfamilie, hvor du vil tage del i familiens traditioner og dagligdag. Du kan bruge din fritid på at rejse rundt i området og socialisere med de andre frivillige.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲